Cum să faci bani din agricultura bio – cei interesaţi pot afla secretul, pe fonduri europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bio-agricultura este o necesitate a pieţei, spun specialiştii
Bio-agricultura este o necesitate a pieţei, spun specialiştii

Practici europene, tehnologie şi pârghii financiare, în ceea ce priveşte bio-agricultura - secretele cultivării produselor bio sunt disponibile timişorenilor, în cadrul cadrul seminariilor de specialitate.

Asociaţia Camerelor de Comerţ și Industrie din Regiunea Vest, partener al Proiectului "Bio-agricultura, păstrarea culturilor în comunităţile din zonele specializate în obtinerea de produse agricole, zootehnie şi pomicultură", finanţat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria - România 2007-2013, alături de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi de Camera Agricolă şi Societatea de Utilitate Publică a judeţului Csongrád organizează, în data de 28 septembrie, ora 12:00, la Lugoj, în incinta S.C. Ardelean Adrian SRL din str. Memorandumului nr.1, seminarul de informare pe teme de agricultură biologică.

La ce ne mai dau lecţii vecinii - firmele timişene de profil agricol, în vizită de studiu în Ungaria

Prezentările se adresează în special comunităților și persoanelor implicate în cultivarea produselor bioagricole, zootehnie și pomicultură, comunităților arondate zonelor în care se prectică acest gen de activități, companiilor din sectorul agro-alimentar.

Totul despre agricultură la Timişoara. Expoziţie cu demonstraţii la "Timagralim"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite