Totul despre agricultură la Timişoara. Expoziţie cu demonstraţii la “Timagralim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Producţie record la grâul recoltat în 2011
Producţie record la grâul recoltat în 2011

Ultimele noutăţi în agricultură, de la utilaje la produse şi sectorul pieţei de afaceri - sunt principalele atracţii de la cea de-a noua ediţie a Târgului Internaţional de Agricultură "Timagralim". Acesta îşi deschide porţile joi, la sediul Universitatii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului.

Peste 90 de firme din România şi străinătate aşteaptă producătorii, comercianţii sau curioşii la cea de-a noua ediţie a Târgului Internaţional de Agricultuă "Timagralim".

EXCLUSIV Isteria castraveţilor ne-a provocat o pagubă de 9 milioane de euro. Ministrul Agriculturii: „Bacteria ucigaşă s-a transmis prin apă"

La sediul Universitatii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, pe o suprafaţă de peste 2500 m, se anunţă a fi expuse ultimele noutăţi în domeniul agriculturii, industriei alimentare şi zootehniei.

GALERIE FOTO Laptele din grajdurile high-tech se vinde mai scump la poarta fermei

Începând joi, timp de trei zile, evenimentul va oferi posibilitatea de vânzare de produse şi echipamente, semnare de noi contracte stabilirea de noi contacte de afaceri, identificarea de noi distribuitori şi agenţi de vânzare, creşterea vânzărilor pentru sezonul 2011, dar şi demonstraţii în câmp cu utilajele.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite