Totul despre cum să adopţi un copil la ONG FEST. Comunitatea familiilor adoptive aşteaptă timişorenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familiile care vor sa adopte un copil pot obtine consiliere la targ
Familiile care vor sa adopte un copil pot obtine consiliere la targ

Asociatia „Ador copiii - Comunitatea familiilor adoptive din România" invită timşorenii să viziteze standul de prezentare din cadrul târgului ONG-Fest 2011, care se va desfăşura in 8 şi 9 octombrie, în Piaţa Unirii.  Acest eveniment constituie pentru asociaţie, prima ieşire la rampă şi prima întâlnire de mare amploare cu publicul căruia i se adresează serviciile oferite de aceasta.

În cadrul evenimentului ONG Fest Timişoara, Ador copiii - comunitatea familiilor adoptive" va oferi mai multe informaţii despre activităţile asociaţiei, despre direcţiile de dezvoltare propuse şi despre proiectele de viitor.

Timişoreanca Cristina Gavrilă a învăţat din experienţa de studentă străină

În plus, timişoreni mai pot afla informaţii despre etapele adopţiei, şi vor putea primi o carte cu poveşti terapeutice. Acestea sunt adresate în special familiilor adoptive sau celor interesate să pornească pe drumul adopţiei.

Cum se face integrarea ţiganilor în şcoli. Mama unui copil rrom: "Au făcut nişte cărţi de limba romani şi nu ne-a convenit la niciunul - la gabori"

Asociaţia va mai oferi baloane inscripţionate cu mesaj, picturi pe faţă pentru copii, cd-uri cu materiale informative de mare preţ despre adopţie şi despre îngrijirea copiilor şi va organiza sesiuni de preconsiliere în vederea formării grupurilor de suport cu şi pentru familiile adoptive sau pentru cele dornice să adopte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite