Tinerii pot câştiga mii de lei de la o fundaţie, pentru proiecte umanitare. Vezi condiţiile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii pot uza de mii de euro
Tinerii pot uza de mii de euro

Tinerii care fac pare dintr-un ONG pot beneficia de finanţare de mii de euro, în cazul în care Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş le selectează proiectele umanotare. Vezi criteriile de selecţie.

Organizațiile Nonguvernamentale pentru Tineret care desfășoară proiecte până la sfârșitul anului 2011 pot depune până în data de 10 octombrie 2011 cereri pentru finanțare în cadrul „Concursului de finanțări nerambursabile pentru proiectele de tineret" pe care îl organizează Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

Motiv pentru obţinerea cetăţeniei maghiare: ajungi fără viză în SUA. Vezi de ce mai cer bănăţenii cetăţenia Ungariei

Proiectele câștigătoare vor primi o finanțare cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei, iar fondul total destinat acestei sesiuni de finanțare este de 10.000 de lei. Sumele destinate finanțării sunt din fonduri proprii ale Fundației Județene pentru Tineret Timiș. Beneficiarii direcți ai proiectelor finanțate aparțin unuia dintre grupurile țintă: tineri defavorizaţi, tineri din mediul rural, tineri aflaţi în situaţie de risc, tineri elevi şi studenţi sau tineri din organizaţii neguvernamentale pentru tineret.

Liceeni antidrog: sincron demn de Cartea Recordurilor

„Programul de finanţare nerambursabilă" s-a lansat în anul 2009 şi vine în sprijinul organizaţiilor neguvernamentale de tineret reprezentate în cadrul Adunării Generale a FITT ca un ajutor financiar pentru proiectele pe care acestea le desfăşoară. „Concursul de finanțări nerambursabile pentru proiectele de tineret" face parte din seria de proiecte menite să sprijine în mod constant tinerii și organizațiile de tineret desfășurate pe parcursul anului 2011.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite