Liceeni antidrog: sincron demn de Cartea Recordurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Drogurile nu sunt periculoase pentru că sunt ilegale, drogurile sunt ilegale pentru că sunt periculoase," transmite campania promovată de Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) din România, în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog, la Timişoara şi Arad.

Miercuri 5 octombrie, de la ora 12:00, Piaţa Operei va fi luată cu asalt de tineri cu măşti veneţiene, materiale de informare şi o mie de baloane albe şi negre, toate acompaniate de muzică asigurată de Filarmonica Banatul din Timişoara. Aceleaşi activităţi se vor derula şi la Arad, începând cu ora 16:00.

„Este vorba despre cel mai important sincron din Europa, care se va mai desfăşura şi în alte 16 ţări, şi care candidează pentru Cartea Recordurilor," declară Mihaela Tomiţă, comisar şef în cadrul Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara.

3000 de liceeni timişoreni vor arăta că ştiu diferenţa dintre bine şi rău, cu ajutorul unor măşti veneţiene albe şi negre, pe care le vor purta pentru a transmite că "Drogurile nu sunt periculoase pentru ca sunt ilegale, drogurile sunt ilegale pentru că sunt periculoase".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite