Cursuri gratuite pentru olimpicii din zona de vest la Facultatea de Economie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bursă de merit, cursuri  şi cazare gratuită şi o şansă la o bursă la una dintre cele 250 universităţi partenere - aceasta este oferta celor de la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, pentru elevii olimpici din vestul ţării.

Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor oferă, în acest an, 40 de locuri bugetate elevilor care au câstigat olimpiadele naţionale  la materii precum economie, turism- alimentaţie, informatică aplicată, matematică, automatizări, telecomunicaţii, administrativ şi geografie din zona de vest a ţării. Absolvenţilor de clasa a XII, olimpici, din judeţele Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Arad şi Bihor, le-au fost trimise invitaţii personale de a se alătura unei echipe puternice şi de a studia la o facultate de prestigiu din România.

Exemplu de performanță și generozitate: la 16 ani, este olimpic național și organizator de acțiuni caritabile, deși familia sa e modestă

«Olimpicii care vor alege să studieze la FEAA vor putea beneficia de cazare gratuită în unul dintre căminele facultăţii, în primul an, bursă de merit şi o bursă de studiu în una din cele 250 universităţi de prestigiu din Europa, partenere ale FEAA», a declarat decanul FEAA, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

Tânăra care trăieşte patru vieţi deodată. Csilla Balint este veterană în voluntariat şi excelează în geografie, speologie şi pictură

Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul  Universităţii de Vest din Timişoara are în acest an specializari precum Contabilitate şi informatică de gestiune, Economia comerţului, turismului şi serviciilor, Economie agroalimentară şi a mediului, Economie generală şi comunicare economică, Economie şi afaceri internaţionale, Finanţe şi Bănci, Informatică Economică, Management şi Marketing.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite