REVOLUŢIE LA ŞCOALĂ: Elevii din două licee care au picat Bacalaureatul au scris "M... Daniel Funeriu" cu vopsea pe pereţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele de la Bacalaureat au nemulţumit spiritele la Timişoara. Cei de la şcoala generală nr. 24 s-au trezit în această dimineaţă cu un mesaj transmis cu vopsea pe pereţii şcolii, adresat ministrului educaţiei: "M... Daniel Funeriu" au găsit cei de la şcoală, scris cu vopsea verde pe pereţi.

Nemulţumire maximă la rezultatele de la examenul de Bacalaureat din acest an. Reprezenatnţii şcolii generale nr. 24 au găsit în această dimineaţă, pe pereţii şcolii, un mesaj obscen, adresat ministrului educaţiei. "M... Funeriu", este mesajul găsit de către poliţiştii secţiei 4, îna ceastă dimineaţă, scris cu vopsea verde, pe pereţii liceului.

image
image
image

Click pe poze pentru a vedea cum s-au razbunat elevii!

Rezultate BAC 2011: Toţi elevii de la două licee din Timişoara au picat Bacalaureatul. Cea mai mică notă e 1

"Pe mine m-au chemat de acasă, azi dimineaţă la 10, să vin să curăţ pereţii şi geamurile şcolii. E plin cu vopsea verde. Am acoperit repede cu vopsea albă. Era scrisă o înjurătură la adresa ministrului",a declarat una din îngrijitoarele liceului. La şcoala generală nr. 24 au susţinut examenul elevii de la Grupul Şcolar "CFR", unitate de la care toţi elevii au fost respinşi la examenul de Bacalaureat.

S-au afișat primele rezultate la Bacalaureat 2011 Timişoara! . În timp ce unii încă aşteaptă în faţa liceelor, o parte din elevi şi-au aflat deja notele.

HUNEDOARA: Promovabilitatea a scăzut de la peste 86 la sută în 2010 la 39 la sută în 2011

HUNEDOARA: Licee fără niciun elev promovat: află aici unde s-a picat în masă!

"Poliţiştii de la secţia 4 din Timişoara au obervat, în această dimineaţă mesajul pe pereţii şcolii generale nr. 24. Ei au anunţat conducerea şcolii, mesajul a fost acoperit imediat cu vopsea albă iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru  a găsi vinovaţii. Aceştia riscă pedeapsa, de la o amendă contravenţională de 200 de lei şi până la dosar penal pentru infracţiunea de distrugere", a decalrat Emil Andrei, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite