Rezultate BAC 2011: Toţi elevii de la două licee din Timişoara au picat Bacalaureatul. Cea mai mică notă e 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi elevii care au dat examenul de Bacalaureat la Grupul Şcolar Industrial "Transporturi Căi Ferate" Timişoara şi Grupul Şcolar "UMT" au picat examenul de Bacalaureat. Elevii sunt devastaţi şi spun că subiectele au fost prea grele. În plus, le-a fost frică să copieze. Matematica este proba din cauza căreia nu au promovat sesiunea.

Cea mai mică nota primită la proba de matematică a fost 1. Cu note sub cinci la proba de matematică, elevii nu au reuşit să promoveze această sesiune. Chiar dacă au picat Bacalaureatul, elevii spun că nu vor depune contestaţie şi că se vor pregăti mai bine pentru sesiunea din toamnă. "Subiectele au fost foarte grele. Matematica ne-a omorât. ", spune Ramona Roşu, elevă la Liceul CFR. "Nu ne mai complicăm cu contestaţii. Mai încercăm odată la toamnă, să vedem dacă avem mai mult noroc", a decalrat Florentina Badea, colega ei.

UPDATE S-au afișat primele rezultate la Bacalaureat 2011 Timişoara! . În timp ce unii încă aşteaptă în faţa liceelor, o parte din elevi şi-au aflat deja notele

BAC 2011: Vezi aici topul liceelor din Timişoara care au dat "elevi de aur" şi analiza rezultatelor

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite