UPDATE S-au afișat primele rezultate la Bacalaureat 2011 Timişoara! . Click pentru tabelul nominal cu notele din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au apărut primele liste cu elevii şi examenele. Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Timişoara! Vezi rezultatele de la liceele "Nikolaus Lenau", "Bela Bartok" "Logos şi "Dositei Obradovici". În timp ce unii joacă table în faţa liceului, în aşteptarea notelor, alţii au aflat deja rezultatele. Tinerii spun că sunt nemulţumiţi, pentru că notele sunt foarte mici.

CLICK PENTRU TABELUL CU REZULTATELE ÎN ORDINE ALFABETICĂ, DIN TIMIŞ

Listele cu elevii care au susţinut examenele de la Bacalaureat au apărut. Acestea conţin numele elevilor, liceele de la care aparţin, dacă sunt la prima sesiune şi examenele pe care le-au susţinut. Chiar dacă listele au fost făcute publice, doar o parte dintre acestea conţin note, însă se referă la examenele susţinute în sesiunile trecute de elevii care nu au reuşit să promoveze.

Duminică plină de emoţii pentru absolvenţii de liceu. Tinerii s-au trezit de cu zor pentru a afla notele de la Bacalaureat. Elevii de la Liceul „C.D. Loga" aşteaptă în faţa liceului şi îşi omoară timpul, jucând table. Asta, în timp ce elevii de la şcolile în limbi minoritare şi-au aflat deja rezultatele.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş spun că încă se centralizează ultimele note!

Rezultatele la Bacalaureat 2011 Timişoara sunt prezentate pe timisoara.adevarul.ro.Rămâi pe site pentru a vedea când apar primele note şi pentru a afla cum te-ai descurcat la Bacalaureat 2011!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA UNDE GĂSEŞTI LISTELE!

BAC 2011: Vezi aici topul liceelor din Timişoara care au dat "elevi de aur" şi analiza rezultatelor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite