Lanţul de magazine “Profi” se închide. Află care este ultimul cadou către cumpărători!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă un discount-market pune lacătul la Timişoara. După ce cei de la "real" au anunţat închiderea magazinului din Ghiroda, "Profi" anunţă că se închide, începând cu 13 februarie, În ultimele zile, timişorenii pot cumpăra însă produse cu discount  de până la 80%. Gurile rele rămân însă sceptice şi susţin că anunţaul ar fi o simplî strategie de marketing.

Săptămâna asta, Profi Rom Food trece printr-o radicală lichidare de stocuri, acestea vânzându-se la preţuri adesea cu 70 la sută sub cel normal şi scăzând cu repeziciune, în toată ţara, anunţă conducerea lanţului de magazine.

EXCLUSIV Cum să faci praf un proces cu probe clare: baştanul pistolar, judecat anapoda

Dunga neagră de pe panourile PROFI completează accesoriile negre purtate discret de angajaţii magazinelor, iar rafturile marcate cu negru şi alb semnalizează unde se află cele mai bune preţuri, dar parcă şi anunţă un sfârşit imediat.

CAMPANIE "ADEVĂRUL" Cornelia Pantea, dascălul cu sute de olimpici

"Produsele sunt extrem de ieftine în această săptămână după care, pe 13 februarie, toate magazinele reţelei se închid," a declarat directorul general PROFI Rom Food, Pawel Musial. "Unele dintre ele se vând la doar 30% din preţ, altele la 80% şi, în general, acum e momentul când cumpărătorul înţelept ştie că dă lovitura şi are motive să se bucure."

 "Deocamdată nu avem nimic de declarat în afară de faptul că ne sfătuim clienţii să se bucure de această ocazie cât încă mai pot!" a declarat Pawel Musial.

Potrivit jurnaliştilor de la Ziarul Financiar, anunţul de închidere ar putea fi o simplă strategie de marketing. "Nu există informaţii potrivit cărora reţeaua urmează a fi închisă definitiv sau urmează a-şi schimba numele ca urmare a unei preluări sau a unei operaţiuni de rebranding. În urmă cu câteva luni au apărut în presă informaţii potrivit cărora Profi ar purta discuţii pentru achiziţia reţelei de tip discount Penny Market. Reprezentanţii Profi nu au făcut atunci nicio declaraţie care să confirme această informaţie. Ei au spus însă că poartă discuţii pentru achiziţia unor jucători din piaţă. Profi, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors, a obţinut anul trecut afaceri de peste 800 mil. lei (186 mil. euro), în creştere cu circa 30%", scriu cei de la "Ziarul Financiar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite