Elevii din patru licee timişorene au picat în totalitate Bacalaureatul. Vezi care sunt liceele la care nimeni nu a trecut examenul maturităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promovabilitate dezastruoasă în judeţul Timiş, la Bacalaureat. În timp ce aproximativ unul din trei elevi a luat examenul maturităţii, există licee la care nimeni nu a promovat. Este cazul a patru licee timişorene, unde aproape niciun elev nu a luat peste cinci.

Niciun elev nu a luat notă de promovare la patru licee din Timişoara. Este vorba despre Liceul UMT, Liceul Agricol, Alimentar şi CFR, unde niciun elev nu a reuşit să treacă de examenul maturităţii. La alte două licee - Energetic şi Electrotimiş, numai câţiva elevi au obţinut notă de promovare. Nota zece a ieşit din discuţie în acest an, la Bacalaureat, în Timiş iar despre note se paote spune că sunt cele mai mici din istorie.

REVOLUŢIE LA ŞCOALĂ: Elevii din două licee care au picat Bacalaureatul au scris "M... Daniel Funeriu" cu vopsea pe pereţi

Cea mai mică nota primită la proba de matematică a fost 1. Cu note sub cinci la proba de matematică, elevii nu au reuşit să promoveze această sesiune. Chiar dacă au picat Bacalaureatul, elevii spun că nu vor depune contestaţie şi că se vor pregăti mai bine pentru sesiunea din toamnă. "Subiectele au fost foarte grele. Matematica ne-a omorât. ", spune Ramona Roşu, elevă la Liceul CFR.

S-au afișat primele rezultate la Bacalaureat 2011 Timişoara! . În timp ce unii încă aşteaptă în faţa liceelor, o parte din elevi şi-au aflat deja notele.

"Nu ne mai complicăm cu contestaţii. Mai încercăm odată la toamnă, să vedem dacă avem mai mult noroc", a decalrat Florentina Badea, colega ei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite