Nepotul lui Cârpaci, reţinut de poliţişti după ce a fost prins cu acte false în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din membri clanului Cârpaci a fost reţinut de poliţiştii timişeni, după ce a fost pus în urmărire internaţională. Veber Stancu, în vârstă de 30 de ani a fost prins cu acte false în Germania.

Poliţiştii timişeni l-au reţinut la Cenad pe nepotul lui Vladimir Cârpaci. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, avea domiciliul în Germania, fiind urmărit internaţional pentru comiterea infracţiunilor de fals şi uz de fals.

Procurorii din Timişoara au tranşat războiul dintre un clan ţigănesc şi o avocată care a fost bătută de membrii acestuia: rromii au fost scoşi basma curată

„Acesta a prezentat în faţa instanţei de judecată din Nurenberg, Germania,  un contract de vânzare - cumpărare a  unui autoturism în care erau menţionate o altă dată şi sumă de bani decât cele reale, motiv pentru care acesta a fost condamnat la opt luni de închisoare", au precizat reprezentanţii IPJ Timiş.

Timişoara, în zodia nunţilor ţigăneşti „de valoare": mirese duse cu Lamborghini şi dedicaţii pentru „ministrul Finanţelor"

Stancu Veber a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, iar în cursul acestei zile instanţa a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru cinci zile. La expirarea termenului, suspectul va fi prezentat din nou instanţei de judecată pentru confirmarea mandatului european de arestare emis de autorităţile germane.

Baștanii din Timișoara au petrecut până dimineață cu lăutari și râuri de șampanie franțuzească. Află câți bani au dat invitații la nunta țigănească a anului!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite