Baștanii din Timișoara au petrecut până dimineață cu lăutari și râuri de șampanie franțuzească. Află câți bani au dat invitații la nunta țigănească a anului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 500 de persoane au fost în sala mare a Centrului Regional de Afaceri la petrecerea dată de familiile Baron și Cârpaci în cinstea mirilor. Muzica a fost asigurată de maneliști cunoscuți în toată țara și de alți artiști în vogă. Țiganii au dat sume impresionante muzicanților, dar nu au uitat și de darul pentru miri.

Nunta a început, ieri, la vila "nașului" mafiei imobiliare din orașul de pe bega, Ionelaș Cârpaci, a cărui fiică de 14 ani, Cassandra, s-a măritat cu Marco, de 19 ani, băiatul lui Dragoș Baron. După ce și-au primit oaspeții cu covoare roșii întinse la intrările în curți, petrecerea a continuat până spre seară la palatele celor doi baștani, de pe strada Brașov și din spatele Inspectoratului Județean de Poliție.

Invitații și-au etalat mașinile de zeci de mii de euro și strălucitoarele vestimentații de firmă, cumpărate cu prețuri pe măsură. În decursul zilei, oamenii legii au împărțit câteva amenzi pentru parcare neregulamentară și tulburarea liniștii, însă sumele nu s-au ridicat decât la înălțimea a două-trei dedicații date de baștani maneliștilor.

image

Vezi aici o GALERIE FOTO cu nunta țigănească

Paranghelia a ajuns la paroxism noaptea, în sala Centrului Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT), unde au curs râuri de șampanie Moet și coniac Hennessy. Mirii au avut nu mai puțin de 15 perechi de nași, cel mai important fiind manelistul Dan Bursuc. Pe scenă au urcat maneliștii Florin Salam și Copilul de Aur cu formația Trupa de Aur, dar și Anda Adam și formația radioteleviziunii din Belgrad. Gazdele petrecerii au fost Romică Țociu și Cornel Palade. Unii invitați au dat dedicații, în timpul show-ului cu manele, chiar și de peste 1.000 de euro fiecare.

Oaspeții nu au uitat însă și de cei doi miri, potrivit unor participanți la petrecere, darul fiind în medie de 500 de euro. Unele persoane au dat însă plicuri cu 1.000 și 2.000 de euro, astfel că la finalul petrecerii mirii au rămas cu un profit de câteva sute de mii de euro. Poliția a venit la sala CRAFT înainte de începerea parangheliei, lăsându-le angajaților un număr de telefon pentru a fi contactat un echipaj din apropiere.

Păziți și de câțiva bodyguarzi timișoreni, țiganii nu au făcut însă scandal și s-au distrat până la orele dimineții. Potrivit unor angajați care s-au ocupat de pregătirile pentru petrecere, Dragoș Baron a spus că a cheltuit în total peste 100.000 de euro pentru organizare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite