Fără containere şi fără vechea clădire. Micii artişti de la Liceul de Artă ar putea fi mutaţi într-o clădire din zona centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-au certat pe clădirile modulare, conducerea Liceului de Artă şi municipalitatea au găsit cea de-a treia ipoteză pentru ca şcoala vocaţională să poată funcţiona. Inspectorul general de Timiş, Marin Popescu a ridicat o nouă soluţie - o clădire de pe strada Popa Şapcă, aflată în proprietatea Ministerului Apărării Naţionale.

Variantele pentru a găsi un spaţiu de funcţionare pentru elevii de la Liceul de artă din Timişoara nu par să aibă număr. Dezbaterea organizată de către municipalitate pentru a lămuri dacă mutarea în clădirile modulare este de bun augur a adus la suprafaţă o nouă soluţie - şcoala ar putea funcţiona într-o clădire de pe strada Popa Şapcă, aflată în proprietatea Ministerului Apărării Naţionale.

Sentinţă amânată pentru micii artişti timişoreni. Mutarea elevilor de la Liceul de Artă în containere va intra în dezbatere

În timp ce conducerea liceului vocaţional, împreună cu elevi şi reprezentanţi au venit la dezbatere pentru a milita ca tinerii să nu părăsească vechiul sediu, o soluţie a fost găsită de către inspectorul şcolar general de Timiş, Marin Popescu.

Cum arată containerele de care fug elevii de la Liceul de Arte: clădiri moderne, noi, cu toate dotările

Acesta susţine că clădirea vecină cu căminul de garsoniere ar putea fi amenajată chiar până la sfârşitul acestui an. Principalele avantaje ale clădirii sunt zona centrală, dar şi apropierea de Facultatea de Arte. În ceea ce priveşte disponibilitatea noii locaţii, Popescu nu a dat prea multe explicaţii, dar a asigurat că „se poate rezolva".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite