Zeci de persoane, prinse că stau ilegal în România. În topul imigranţilor din Timişoara, tunisienii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au venit pentru azil politic şi li s-a respins cererea de a rămâne în România. Poliţiştii de la Oficiul de Imigrări au depistat 25 de persoane care locuiau ilegal în Timişoara. După ce au fost expulzate, acestea şi-au pierdut şi dreptul de a intra în ţară, pe timp de cinci ani.

Poliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări au depistat 25 de cetăţeni străini dintre care  9 din Tunisia, 8 din Algeria, 5 din Maroc, 2 din Republica Moldova şi 1 din Palestina, care nu respectau regimul juridic al străinilor în România.

Vămile din vestul ţării sunt asaltate de migranţi ilegali. Află unde sunt acum aceşti oameni şi de ce nu sunt arestaţi

Din verificările efectuate a reieşit faptul că toţi străinii depistaţi sunt intraţi ilegal în ţară şi la finalizarea procedurii de azil, ca urmare a respingerii cererilor aceştia nu au părăsit României în termenul indicat de autorităţi.

Şpăgarii din vamă, taxaţi cu 350.000 de lei

Ca urmare acelor constatate, 11 străini au fost conduşi la Centrul de Cazare a Străinilor luaţi în Custodie Publică - Otopeni, în vederea îndepărtării sub escortă de pe teritoriul României, 6 au fost conduşi Centrul de Cazare a Străinilor luaţi în Custodie Publică - Arad, iar 8 străini au fost îndrumaţi pentru a-şi reglementa situaţia juridică.

Poliţiştii şpăgari de la Moraviţa cereau suprataxă: luau bani şi de la vameşi, şi de la traficanţii de ţigări

Totodată a fost făcută propunerea de instituire a consemnelor de nepermitere de intrare în ţară pentru o perioadă de 5 ani.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite