Cărţile din colecţia “Adevărul”, în topul preferinţelor la Gaudeamus. Vânzările, de patru ori mai mari faţă de anul trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succes incontestabil la prima zi a standurilor „Adevărul", de la Târgul de Carte „Gaudeamus". În timp ce vânzările sunt de patru ori mai mari ca anul trecut, cititorii au desemnat cărţile de la „Adevărul" ca cele mai plăcute din cadrul Caravanei.

Sute de cărţi au fost vândute la standul „Adevărul", în prima zi a Târgului de Carte „Gaudeamus". Cea mai căutată ediţie a fost „Codul Muncii". La un preţ de numai 6,99 lei, cartea s-a vândut ca şi pâinea caldă, spun reprezentanţii standului „Adevărul".

Cvadruplu la vânzări

„A fost agitaţie toată ziua, mai ales după ora 16. S-au cumpărat din toate colecţiile. Am vândut chiar şi colecţii întregi, însă cel mai bine pot să spun că s-a vândul Codul Muncii. Vânzările din prima zi au fost de peste patru ori mai mari decât anul trecut", povesteşte Bogdan Firu, coordonator al standului „Adevărul".

image

Click pe poze pentru FOTOGALERIE!

Cărţile „Adevărul, cele mai îndrăgite de către cititori

 Ba mai mult, Firu spune că cititorii au desemnat cărţile „Adevărul" drept cele mai plăcute din rândul ediţiilor prezente la Târg. „Există un cupon la intrare, unde cititorii îşi pot trece cărţile care le-au plăcut cel mai mult la Caravană. Cele de la „Adevărul" sunt clasate pe primul loc", a declarat Bogdan Firu.

Festin editorial la Caravana Gaudeamus. Timp de cinci zile, timișorenii pot participa la târgul "Carte de învățătură"

„Peste 12.000 de cumpărători sunt aşteptaţi la Caravană, în cele cinci zile de târg", a declarat Vlad Epstein, director executiv al Târgului „Gaudeamus". Standurile „Adevărul" aşteaptă timişorenii cu cele mai îndrăgite cărţi, la preţuri promoţionale. Reducerile se anunţă a fi la ediţiile pentru toate gusturile. Astfel, timişorenii pot achiziţiona „Mădălina Manole - viaţa şi moartea unei vedete", la un preţ de numai 6,99 lei, în timp ce Codul Muncii se anunţă a fi pus la vânzare pentru numai 8 lei.

Codul Muncii, ediţia "Adevărul" a fost prima carte vândută la Caravana Gaudeamus. Surprize la standul "Adevărul"

Cărţi pentru părinţi, copii şi bunici

Pentru numai 9,99 lei, cititorii pot achiziţiona o varietate de volume, printre care „Crimele Revoluţiei" şi „Sfârşitul Ceauşeştilor", ale lui Grigore Cartianu. Tot la 10 lei, la standurile „Adevărul", timişorenii mai pot găsi colecţia pentru copii „Mituri şi Legende". Colecţia de Lux, cu cărţile învelite în piele este disponibilă cu volume începând de la 35 de lei, toate având reducere de 30%. Nu vor lipsi nici DVD-urile colecţiei „Adevărul".

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite