Festin editorial la Caravana Gaudeamus. Timp de cinci zile, timișorenii pot participa la târgul ”Carte de învățătură”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai important eveniment cultural al orașului de pe Bega revine, începând de miercuri, cu noutăți în domeniul lecturii. Caravana Gaudeamus - „Carte de învăţătură" poposeşte la Timişoara! De data aceasta, „magia" se întâmplă chiar în centrul orașului.

În premieră în acest an, cea de-a șaptea ediție a Târgului de carte Gaudeamus se va desfăşura în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Victoriei, zona cu cel mai intens trafic pietonal din Timişoara. De la autori, până la editori, traducători ilustratori sau distribuitori de carte - toți se anunță la adresa publicului consumator de lectură, pentru a purta discuții libere, prelegeri sau dezbateri.

Totul despre carte

Pe parcursul celor cinci zile ale Târgului, timișorenii pot afla ultimele noutăți editoriale de la cele mai cunoscute edituri din România, dar și dar şi prestigioase instituţii culturale şi de învăţământ care anunță să încânte vizitatorii cu oferta completă de apariţii editoriale recente, alături de semnificative reduceri de preţuri.

Muzică, artă şi petreceri cu invitaţi de pretutindeni la StudentFest 2011. Descarcă programul Festivalului, de luni până duminică!

Deschiderea oficială a Târgului va avea loc miercuri, 4 mai 2011. Cei interesați pot vizita pavilioanele din Piața Victoriei de miercuri până sâmbătă, între orele 11.00 -21.00 și duminică, de la 10.00 la 14.00. Intrarea este liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite