UPDATECodul Muncii, ediţia "Adevărul" a fost prima carte vândută la Caravana Gaudeamus. Surprize la standul "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eveniment unic cu zeci de mii de vizitatori, Caravana Gaudeamus a poposit astăzi la Timişoara şi a dat startul la cinci zile în care lectura se face la superlativ. După cum au obişnuit cititorii, standurile colecţiilor „Adevărul" sunt nelipsite de la Târgul de Cărţi, cu preţuri reduse cu până la 30 la sută.

Primul cumpărător de la caravană a venit la câteva minute de la deschidere. Nicolae s-a grăbit să achiziţioneze patru ediţii ale „Codului Muncii", de la standurile „Adevărul". Acesta spune că este un cititor şi cumpărător fidel al produselor „Adevărul". „Am cumpărat patru ediţii ale Codului Muncii. Sunt la reducere iar «Adevărul» este singura editură la care îl pot găsi. Am luat patru exemplare, ca să aibă şi colegii mei. Presimt că se vor vinde ca pâinea caldă", a spus bărbatul. „Urmăresc toate colecţiile şi mi se par foarte interesante şi la preţuri accesibile", a declarat Nicolae.

Zeci de mii de cumpărători, aşteptaţi în cinci zile

image

Click pe poze pentru FOTOGALERIE!

„Peste 12.000 de cumpărători sunt aşteptaţi la Caravană, în cele cinci zile de târg", a declarat Vlad Epstein, director executiv al Târgului „Gaudeamus". Standurile „Adevărul" aşteaptă timişorenii cu cele mai îndrăgite cărţi, la preţuri promoţionale. Reducerile se anunţă a fi la ediţiile pentru toate gusturile. Astfel, timişorenii pot achiziţiona „Mădălina Manole - viaţa şi moartea unei vedete", la un preţ de numai 6,99 lei, în timp ce Codul Muncii se anunţă a fi pus la vânzare pentru numai 8 lei.

Festin editorial la Caravana Gaudeamus. Timp de cinci zile, timișorenii pot participa la târgul "Carte de învățătură"

Cărţi pentru părinţi, copii şi bunici

Pentru numai 9,99 lei, cititorii pot achiziţiona o varietate de volume, printre care „Crimele Revoluţiei" şi „Sfârşitul Ceauşeştilor", ale lui Grigore Cartianu. Tot la 10 lei, la standurile „Adevărul", timişorenii mai pot găsi colecţia pentru copii „Mituri şi Legende". Colecţia de Lux, cu cărţile învelite în piele este disponibilă cu volume începând de la 35 de lei, toate având reducere de 30%. Nu vor lipsi nici DVD-urile colecţiei „Adevărul".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite