FEAA lansează un nou portal online. Studenţii pot accesa orice informaţie despre facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentii vor avea acces la informatii pe un nou site
Studentii vor avea acces la informatii pe un nou site

Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor a revenit în lumea virtuală în haine noi. Începand din această săptămână, cei interesaţi pot afla ştiri, informaţii despre facultate, oferta educaţională, procesul de admitere, cele trei cicluri de studii - licenţă, masterat şi doctorat, dar şi despre programele de cercetare, de pe site-ul www.feaa.uvt.ro.

De asemenea, într- altă secţiune a site-ului sunt prezentate obiectivele, valorile, misiunea şi viziunea FEAA, dar şi departamentele şi birourile instituţiei de învăţământ superior.

Gheorghe Ialomiţeanu, ministrul finanţelor, discreditat de un student, la Timişoara: "92% dintre întreprinzători nu îşi pot face un plan bugetar pe termen lung, din cauza modificărilor fiscale"

Tot pe pagina de internet a instituţiei, pot fi găsite informaţii despre programele internaţionale ale FEAA, publicaţiile editate sub egida FEAA, fotografii de la diverse acţiuni şi o listă cu partenerii Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor.

Profesie numai bună pe timp de criză: la facultatea de Ştiinţe Economice din Timişoara studenţii învaţă cum să se descurce cu riscul în afaceri

«Site-ul are un design nou, funcţional, cu rubrici bine conturate, evidenţiate prin poziţionarea în chenare distincte, cu specificaţii simple şi clare, accesibile oricui. Sperăm să fie un instrument util  pentru studenţi, pentru cei care vor să urmeze, pe viitor, cursurile facultăţii noastre şi au nevoie de informaţiile necesare, pentru partenerii şi colaboratorii noştri, atât din mediul academic cât şi din mediul de business », spune decanul facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor, prof.dr. Marilen Pirtea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite