Gheorghe Ialomiţeanu, ministrul finanţelor, discreditat de un student, la Timişoara: "92% dintre întreprinzători nu îşi pot face un plan bugetar pe termen lung, din cauza modificărilor fiscale"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la Timişoara pentru a dezbate măsurile fiscale împreună cu studenţii de la FEEA, ministrul finanţelor a fost discreditat de un student. Acesta i-a atras atenţia că creşterea economică de care se laudă este falsă iar investitorii privaţi nu pot prospera din cauză măsurilor fiscale.

Gheorghe Ialomiţeanu a venit la Timişoara pentru a le povesti tinerilor studenţi de la FEEA despre măsurile fiscale din România, dar şi despre progresele pe care le face ministerul pe care îl conduce.

Riscul din afaceri - noua disciplină de masterat, în Timişoara. Află totul despre noua specializare care trimite studenţii în Franţa

Un student al facultăţii pe care ministrul a absolvit-o i-a găsit însă puncte slabe în discurs. „Când vorbiţi despre creştere economică, dacă vă referiţi la una comparativă cu trimestrul trecut, este una falsă. Noi am învăţat că o creştere economică se referă la comparaţia unei perioade dintr-un an, comparată cu aceeaşi perioadă din anul anterior", i-a explicat tânărul lui Ialomiţeanu. „Aşa este. Important este că avem orice creştere însă", i-a replicat ministrul tânărului.

Generaţiile viitorului: economişti şi artişti. Majoritatea elevilor din ţară au optat pentru FEAA sau Facultatea de Arte

Acelaşi student l-a contrazis pe şeful de la Finanţe şi când acesta s-a lăudat că încurajează investitorii privaţi. „92% dintre întreprinzătorii mici şi mari nu îşi pot face un plan bugetar pe termen lung, din cauza modificărilor fiscale. Mediul investitorulor este bulversat de fiscalitate. Nu cred că asta se numeşte o încurajare la adresa mediului de investiţii", i-a adresat sutdentul ministrului. „Mi-aş dori să avem nişte măsuri fixe", a fost replica lui Gheorghe Ialomiţeanu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite