Generaţiile viitorului: economişti şi artişti. Majoritatea elevilor din ţară au optat pentru FEAA sau Facultatea de Arte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au venit, au vizitat şi au ales. Zeci de elevi din întreaga ţară au participat la programul OSUT, de informare asupra programelor aducative din universităţi. Cei mai mulţi tineri au fost impresionaşi de Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor.

Summer West University a renit, la Timişoara peste 60 de elevi din întreaga ţară, în cadrul unui program interactiv, dedicat tinerilor care vor să îşi termine studiile superioare în Timişoara.

EXCLUSIVAsistentă medicală fără Bacalaureat. Vezi cât te costă să obţii un astfel de certificat

Elevii de clasele a XI-a au petrecut două săptămâni în oraşul de pe Bega, timp în care au avut ocazia să viziteze o serie de facultăţi, la care vor putea aplica, odată cu absolivirea liceului. Organizatorii, Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara spun că majoritatea tinerilor au optat pentru Facultatea de economie şi Administrare a Afacerilor.

Performanţă fără rost la titularizare în Timiş

Elevii au motivat că domeniul este cel mai căutat şi bine plătit în vremurile noastre. O altă categorie de vizitatori au fost impresionat de Facultatea de Arte şi posibilităţile pe care le oferă aceasta în domeniul artistic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite