Costel Busuioc: “Dacă voi muri, să ştiţi cine este vinovat!” Cântăreţul se teme pentru el şi familia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc a fost bătut într-o spălătorie
Costel Busuioc a fost bătut într-o spălătorie

Viaţa lui Costel Busuioc a fost dată peste cap după incidentul de serile trecute. Cântăreţul a fost nevoit să îşi anuleze concertele şi în plus, a mai şi fost ameninţat.

"Dacă voi muri, să ştiţi cine este vinovat", a afirmat Costel Busuioc, adăugând cum, după incident, de câte ori opreşte autoturismul său într-o parcare, "bărbaţi bine făcuţi şi cu priviri impresionante" îi spun să renunţe la plângerea pe care i-a făcut-o lui Romică Bejenariu, conoscut ca Romică Blondu', patronul de spălătorie care l-a bătut pe cântăreţ după ce acesta a cerut bon fiscal pentru covoarele spălate de o prietenă de familie. Costel Busuioc a depus plângere la Poliţie, motiv pentru care Romică Bejenariu s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Întrebat dacă are de gând să îl dea în judecată pentru a-i cere daune morale, Costel Busuioc a afirmat că singurul lucru pe care îl doreşte e ca autorităţile să îşi facă treaba, la fel ca până acum. „Nu vreau niciun ban de la el. Vreau doar sănătate de la Dumnezeu", a afirmat tenorul.

Costel Busuioc, la spital după ce a fost bătut de un interlop. A leşinat în secţia de poliţie FOTO


Romică Blondu', agresorul lui Costel Busuioc, e unul dintre interlopii Timişoarei. Mereu scapă de închisoare!

Tată a patru copii, Costel Busuioc este îngrijorat pentru viaţa lui şi a familiei sale, mai ales că pe lângă indivizii ciudaţi care îl acostează pe stradă, şi Romică Bejenariu l-a ameninţat. „A venit în spatele meu şi al martorului, la secţia de Poliţie şi ne-a ameninţat. Un astfel de individ, care mi-a ameninţat familia şi a ameninţat martorul meu, nu trebuie să fie în libertate. Sper ca martorul să meargă până la capăt, să nu dea înapoi. Îmi este teamă să-mi mai las soţia singură pe stradă, cu copiii", a mai adăugat cântăreţul.

Spălătoria în care a fost bătut Costel Busuioc este clandestină


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite