Romică Blondu', agresorul lui Costel Busuioc, e unul dintre interlopii Timişoarei. Mereu scapă de închisoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romică Bejenariu are de dat explicaţii reprezentanţilor Gărzii Financiare Timiş
Romică Bejenariu are de dat explicaţii reprezentanţilor Gărzii Financiare Timiş

Cel care l-a bătut pe Costel Busuioc este unul dintre cunoscuţii Poliţiei Timiş. Romică Blondu' a fost implicat şi în trecut într-o serie de scandaluri, el alegându-se de fiecare dată cu dosar penal. În ciuda activităţii poliţiei, Romică Blondu' a scăpat de fiecare dată de închisoare.

Toate scandalurile şi bătăile în care a fost implicat Romică Blondu' s-au încheiat cu dosare penale, dar interlopul nu a ajuns nici măcar o zi în închisoare. Nici după ce l-a bătut pe Costel Busuioc, Romică Bejenariu nu a fost reţinut, el bucurându-se de libertate.

Costel Busuioc, la spital după ce a fost bătut de un interlop. Cântăreţul a leşinat în secţia de poliţie FOTO

Costel Busuioc a ajuns la Urgenţe

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Bătăuşul deghizat în victimă, dus în instanţă

La finalul lui 2009, Romică Bejenariu - cunoscut în lumea interlopă ca şi "Romică Blondu'", a luat la bătaie mai mulţi tineri în spălătoria auto pe care o deţine pe Calea Şagului. Tinerii s-au apărat cu spray-uri lacrimogene. Audiat de poliţişti, Romică Bejenariu a susţinut că el e o victimă a scandalului, tinerii cerându-i taxă de protecţie. Cercetările au scos la iveală că cel care a iscat scandalul a fost chiar Romică Blondu'.

FOTOGALERIE Un poliţist aflat în maşină cu familia a fost atacat de un individ pe care îl anchetează în mai multe dosare

Şi un poliţişt a avut mari probleme cu Romică Bejenariu. Poliţistul, care se ocupă de probleme judiciare la Inspectoratul de Poliţie Timiş, s-a întâlnit în toiul nopţii, pe bulevardul Liviu Rebreanu cu Romică Bejenariu, cunoscut şi după porecla de "Ciobanu". De îndată ce s-au văzut, cei doi şi-au deschis geamurile şi s-au luat la harţă. În tot acest timp, fiecare dintre ei era în maşină cu familia.Romică Ciobanul nu s-a rezumat la injurii şi a preferat să îşi urmărească adversarul. "Plimbarea" după maşina poliţistului a durat aproximativ jumătate de oră, răstimp în care poliţistul a sunat la 112 şi şi-a anunţat colegii că este hărţuit în trafic.

Romică Bejenariu

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ROMICĂ BEJENARIU/BLONDU'

La auzul veştii că un om al legii se află în pericol, trei echipaje de poliţie, dar şi o dubă a criminaliştilor au plecat de îndată spre zona anunţată. Văzând că se îngroaşă gluma, Romică Bejenariu şi-a abandonat maşina şi dus a fost. În cele din urmă, ambii au ajuns la secţia de poliţie, unde au depus plângeri penale unul împotriva celuilalt.

"Are la activ mai multe dosare în derulare, de înşelăciuni, sechestrare de persoane şi chiar viol. Audierile continuă în acest caz. Principalul suspect neagă orice implicare", a arătat Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite