Spălătoria în care a fost bătut Costel Busuioc este una clandestină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romică Bejenariu are de dat explicaţii reprezentanţilor Gărzii Financiare Timiş
Romică Bejenariu are de dat explicaţii reprezentanţilor Gărzii Financiare Timiş

Spălătoria din Timişoara unde în cursul serii de miercuri a fost agresat cântăreţul Costel Busuioc este una ilegală. La adresa respectivă, nicio societate nu are sediu social sau punct de lucru. Mai mult, în cursul zilei de astăzi, din senin, spălătoria a fost închisă.

Reprezentanţii Gărzii Financiare Timiş s-au autosesizat în acest caz şi au declanşat imediat cercetări. În cursul acestei dimineţi inspectorii Gărzii Financiare s-au dus la sediul spălătoriei unde a avut loc incidentul, însă nu au găsit pe nimeni, porţile fiind încuiate.

„Garda Financiară Timiş s-a autosesizat şi a iniţiat un control. Din primele constatări, spălătoria este închisă şi nicio societate comercială nu are sediul comercial sau punct de lucru la acea adresă. Mai mult, societatea pe care funcţionează spălătoria, este radiată din 2001. Nu am avut cu cine să discutăm. Am luat legătura cu Poliţia, să ne dea contractul de închiriere al spaţiului respectiv. Aşteptăm să luăm legătura cu reprezentanţii societăţii respective", ne-a spus Anton Pop, şeful Gărzii Financiare Timiş. Momentan se fac cercetări în acest caz urmând ca, în funcţie de rezultate, să se ia măsurile impuse de lege.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite