Tatăl studentei ucigaşe de la Medicină: "Sergiu Florea îmi bătea fiica şi o domina psihic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Bejan, tatăl studentei ucigaşe de la Medicine, susţine că fiica sa, condamnată la 16 ani de închisoare pentru crimă, a fost bătută şi ameninţată de iubitul ei, Sergiu Florea. Tatăl mai spune că tânăra se temea să îi sune şi le trimitea din când în când doar SMS-uri, de frica iubitului ei, care i-ar fi interzis tinerei să îşi sune părinţii.

Tatăl studentei ucigaşe, Pavel Bejan, a spus în faţa judecătorilor că fiica sa era dominată fizic şi psihic de Sergiu Florea, de 21 de ani, tânărul altături de care Carmen a ucis un bărbat în vârstă de 65 de ani. "Am aflat de la alte persoane că o bătea şi că avea vânătăi pe gât şi în alte locuri. Ea s-a schimbat foarte mult după ce a fost împreună cu Sergiu. Nouă ne-a spus despre el doar că Sergiu este copil de preot şi că a fost crescut doar de mama sa", a declarat tatăl studentei măcelare.

Pavel Bejan mai spune că fiica sa a înrerupt contactul cu familia, după ce a început să aibă o relaţie cu Sergiu. "Poate şi pentru că a fost primul ei iubit, ea a pus foarte mult suflet. Nu mai vorbea cu noi. Ne trimitea mesaje de pe un alt telefon, spunând că nu poate să vină acasă sau că nu putea să sune pentru că nu avea semnat la telefon. Noi ştiam că toate astea se întâmplă din cauza lui Sergiu", a mai spus Pavel Bejan.

Crima de la Medicină

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 21 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Studenţi în anul I, cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Pentru a vedea o galerie foto cu declaraţiile studenţilor de la Medicină CLICK AICI

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri


Chipurile angelice din copilărie ale studenţilor ucigaşi de la Medicină

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Verdictul psihologilor: studentul ucigaş de la Medicină e mai inteligent decât iubita sa

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult"

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite