Studenta criminală de la Medicină le mai dă o lovitură părinţilor: îi lasă fără Dacie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad a început executarea silită a studentei criminale de la Medicină, obligate să achite cheltuieli de judecată de 7.000 de lei, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, Călin Arusti, a declarat, pentru Mediafax, că Fiscul a început executarea silită a lui Carmen Bejan pentru recuperarea unei sume de 7.000 de lei, cheltuieli de judecată în dosarul prin care fosta studentă a cerut întreruperea executării pedepsei pentru a naşte în libertate.

EXCLUSIV Cum agăţa studentul măcelar de la Medicină: „Am făcut sex doar cu două femei. Carmen a fost a treia" 

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Studenţii ucigaşi de la Medicină la vârsta de 14 ani Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad

Potrivit sursei amintite, singurul bun găsit pe numele studentei criminale este o Dacia 1310 din 1997, maşină de care se folosesc părinţii fetei. „A fost identificat un autoturism Dacia 1310 din 1997 care este înregistrat pe numele debitoarei şi care va fi valorificat de stat. În cazul în care nu va fi acoperită toată suma datorată, se caută şi alte bunuri sau surse de venit ale debitoarei”, a declarat Călin Austi.

Dacia 1310 care face obiectul executării silite este exact maşina cu care Pavel şi Emilia Bejan au venit la Timişoara în momentul în care au aflat că fiica lor a fost arestată. Maşina este unul din puţinele bunuri ale familiei Bejan, de multe ori cei doi părinţi neavând bani nici să îşi viziteze fiica aflată în penintenciar. Astfel, Carmen Bejan le mai aplică o lovitură grea părinţilor care au iubit-o necondiţionat.  


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite