Ştrandurile Termal şi Heaven vor fi scoase la licitaţie publică cu strigare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul acestei luni se va consuma un nou episod din afacerea „ştrandurile”. Consiliul Local Timişoara a votat scoaterea la licitaţie a ştrandurilor Termal şi Heavean în timp ce proprietarii se luptă din răsputeri să obţină prelungirea contractului. Licitaţia merge mai departe cu alegerea consilierilor care să facă parte din comisia de licitaţie.

Contractele de închiriere ale celor două ştranduri au fost încheiate pe cinci ani şi au expirat în vara anului trecut. Pentru a nu afecta sezonul, Consiliul Local a aprobat prelungirea contractelor până în toamnă. După două luni de amânări, în şedinţa din decembrie, aleşii locali au aprobat scoaterea ştrandului la licitaţie.

Citeşte şi:

Primăria fierbe în afacerea de la Ştrandul Termal. Director acuzat de implicare
Director din primărie, acuzat de un sirian de implicare într-o afacere de cinci milioane de euro

Chiriaşul de la Termal, sirianul Hajar Husam le-a cerut consilierilor la ultima şedinţă să îşi retragă hotărârea, dar aleşii şi-au menţinut punctul de vedere, astfel că ştrandul va fi scos la licitaţie publică cu strigare, iar în şedinţa din această lună se vor alege cinci consilieri titulari şi cinci consilieri supleanţi, care vor face parte din comisia de licitaţie.

Interese de milioane de euro

Chiriaşul sirian nu vrea să plece atât de uşor până nu îşi recuperează investiţia. Acesta are pe rol mai multe procese cu primăria pentru locaţia respectivă. Mai mult decât atât, sirianul spune că a făcut investiţia de cinci milioane sfătuit de şeful Direcţiei de Patrimoniu, Nicuşor Miuţ, care l-a asigurat că îşi va recupera investiţia. Miuţ a admis că varianta cea mai potrivită ar fi prelungirea directă a contractului pentru ca sirianul să îşi recupereze banii.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite