EXCLUSIV Director din primărie, acuzat de un sirian de implicare într-o afacere de cinci milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Director din primărie, acuzat de un sirian de  implicare într-o afacere de cinci milioane de euro
EXCLUSIV Director din primărie, acuzat de un sirian de implicare într-o afacere de cinci milioane de euro

Un om de afaceri de origine arabă este la un pas să piardă o investiţie de câteva milioane de euro şi este în război deschis cu Primăria Timişoara, având pe rol mai multe procese cu instituţia de pe C.D. Loga.

Citiţi şi:

Timişoara: EXCLUSIV Sancţiune fără precedent: arhitectul-şef al oraşului va fi penalizat la salariu

Timişoara: EXCLUSIV Anchetă internă fără precedent la primărie
Timişoara: Director din primărie aşa cum nu l-aţi mai văzut (GALERIE FOTO)


Unul din cele mai râvnite obiective din oraş, aflat în zona centrală a oraşului, a ajuns să fie închiriat de omul de afaceri printr-o licitaţie publică în urmă cu câţiva ani. Între timp spaţiul a fost modernizat, dar contractul de închiriere a expirat în acest an, motiv pentru care primăria vrea să organizeze o altă licitaţie. Pus în situaţia de a pierde investiţia, sirianul nu acceptă acest lucru şi este hotărât să meargă mai departe cu atât mai mult cu cât spune că a băgat banii, asigurat de un director din primărie că îşi va recupera sumele. „Investiţia mea a depăşit cinci milioane de euro. Înainte de a face investiţia am cerut un termen mai lung al contractului, dar dânsul (n.r. directorul din primărie) m-a liniştit şi mi-a zis că pot investi pentru că pot să şi cumpăr dacă mă interesează. Aşa mi-a spus dânsul că <, a spus omul de afaceri.

Citiţi mâine cine este directorul din primărie, despre ce investiţie este vorba şi cine este omul de afaceri în ediţia de Vest a ziarului


image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite