EXCLUSIV Şmecherul cu BMW care a făcut praf patru maşini a mai fost amendat pentru că trecut pe roşu şi a circulat cu viteză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nour Kubaji, de 19 ani, primeşte o amendă de cel mult 480 de lei şi poate să conducă liniştit pe străzile din Timişoara. Tânărul, despre care matorii spun că a condus cu viteză dinspre Punctele Cardinale spre Piaţa Mărăşti, a scăpat de sub control automobilul BMW Cabrio şi a sărit din maşină, înainte să distrugă alte trei automobile parcate pe strada Oituz.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Nour Kubaji, luptător de kickbox din Timişoara, a intrat în noaptea de joi spre vineri cu un BMW Cabrio în două automobile Opel şi o Dacie, parcate vizavi de Facultatea de Arte din Timişoara.

Teribilistul, despre care martorii spun că nu a purtat centura de siguranţă, a sărit din maşină ca şi cascadorii, cu câteva clipe înainte de impact. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara, dar scăpat doar cu câteva zgârieturi. „Avea 60-70 km/h. A fost un miracol că a scăpat cu viaţă. A derapat pe apa de la maşinile care spală trotuarul", a spus tatăl victimei, Nemr Kubaji, un afacerist timişorean de origine siriană.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Responsabilii de la RETIM, societate care se ocupă de spălarea străzilor din Timişoara, spun că pe strada Oituz, unde a avut loc accidentul rutier, trotuarul fusese spălat cu şapte ore înainte de accident. „Spălarea străzilor încetează la orele 16.00. Eu zic că în şapte ore apa s-a evaporat", a spus Lucian Hotico, purtătorul de cuvânt de la RETIM.


CLICK AICI PENTRU ALTĂ GALERIE FOTO

image
image

Şoferul a mai fost sancţionat în 2009 pentru că a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi pentru că nu purta centura, iar anul acesta a luat amendă pentru viteză excesivă.


image

Martorii spun că imediat după accident, iluminatul stradal s-a întrerupt brusc în Piaţa Unirii, terasele râmânând în întuneric pentru câteva zeci de secunde. "Impactul s-a auzit din Piaţa Unirii. Am sărit de la masă şi am fugit până la locul accidentului. Un echipaj SMURD era deja la locul accidentului. Medicii i-au acrodat primul ajutor persoanei care a sărit din maşină şi care părea rănită destul de grav., având în vedere că s-a lovit de stâlp. Sunt şmecheri de Timişoara. E plin de tot felul de indivizi care te împiedică să faci fofografii", a declarat unul dintre martori.

DACĂ AI FĂCUT POZE SAU ÎNREGISTRĂRI VIDEO LA LOCUL ACCIDENTULUI LE POŢI TRIMITE LA timisoara@adevarul.ro

CITEŞTE ALTE DETALII:

Un şmecher de 18 ani cu BMW Cabrio a făcut praf trei maşini şi a întrerupt curentul în Piaţa Unirii

MAI CITIŢI:
Un şmecher bucureştean s-a crezut la Formula 1 pe un drum din Buzău: viteză de 230 km / oră

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite