VIDEO Un şmecher bucureştean s-a crezut la Formula 1 pe un drum din Buzău: viteză de 230 km / oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer din Bucureşti, aflat la volanul unui WV Golf, a fost surprins de un radar amplasat pe E 85, în judeţul Buzău, în timp ce conducea cu 230 de kilometri pe oră. Vitezomanul nu a mai avut timp să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fost blocat de următorul filtru, aflat la zece kilometri distanţă.

Bucureşteanul de 23 de ani a fost surprins de radar în apropierea localităţii Poşta Câlnău. „La ora 15.11, aparatul radar a înregistrat un WV Golf GTI, înmatriculat în Bucureşti, care rula cu o viteză de 230 de kilometri pe oră. S-au esecutat semnalele de orpire însă acesta şi-a continuat drumul”, a declarat agent principal Valerică Negosescu, de la Poliţia Rutieră Buzău.



Şoferul a fost oprit abia după zece kilometri de un alt echipaj chemat din municipiul Buzău şi care a format un filtru la intrare în comuna Mărăcineni. „Şoferul a fost întrebat cu privire la abaterea săvârşită, iar el a răspuns că de aceea şi-a cumpărat maşină”, a mai precizat poliţistul.

Vitezomanul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul auto pe o perioadă de 120 de zile. În urmă cu doi ani, tot la Buzău, acelaşi şofer şi-a pierdut permisul după ce a fost surprins de radar în timp ce rula cu 160 de kilometri pe oră.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite