Un şmecher de 18 ani cu BMW Cabrio a făcut praf trei maşini şi a întrerupt curentul în Piaţa Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şmecherul a intrat cu bolidul în două automobile Opel parcate  în Piaţa Mărăşti, pe trotuar şi într-o Dacie, pe care a răsturnat-o. Coliziunea a avut loc lângă  Facultatea de Arte. Martorii spun că şoferul făcea concurs şi a pierdut controlul volanului.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

UPDATE: Potrivit primelor cercetări la faţa locului, autoturismul BMW venea dinspre Punctele Cardinale spre Piaţa Mărăşti. În faţa facultăţii de arte, maşina vitezomanului a derapat, a intrat pe contrasens şi a izbit cele două maşini Opel şi Dacia papuc pe care a răsturnat-o. Numai o minune a făcut ca din sens opus să nu vină nicio maşină sau să treacă cineva pe trotuar pentru că o tragedie ar fi fost inevitabilă. Exact vizavi de locul în care a avut loc accidentul din această seară, în urmă cu câţiva ani, trei tineri de 25 şi 26 de ani, angajaţi la Alcatel, şi-au pierdut după ce au intrat în plin într-un stâlp de curent pe care l-au doborât la pământ. "Avem bani, a făcut 18 ani şi i-am luat o maşină, a intrat cu ea în stâlp", a spus fratele tânărului care a provocat accidentul din această seară.

CLICK AICI PENTRU ÎNCĂ O GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI


Şoferul unui BMW Cabrio a intrat cu maşina în plin în mai multe automobile parcate. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre automobilele acroşate a fost întors cu roţile în sus. "Am auzit o bubuitură şi când am ieşit pe geam mi-am văzut automobilul mutat din loc", a spus Giura Şer, unul dintre proprietarii automobilelor distruse.

Din automobilul Dacia care s-a răsturnat a curs combustibil pe trotuar, iar pompierii au sosit de urgenţă să spele şoseaua, pentru ca maşinile să nu ia foc.



Martorii spun că maşina care a provocat accidentul făcea concurs în centrul oraşului, cu un alt bolid, iar şoferul ar fi pierdut controlul volanului. Pasagerul pe scaunul din drepta a sărit din BMW în ultimul moment şi s-a lovit de un stâlp. El a fost grav rănit şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Timişoara.

CLICK AICI PENTRU ÎNCĂ O GALERIE FOTO

image

Martorii spun că imediat după accident, iluminatul stradal s-a întrerupt brusc în Piaţa Unirii, terasele râmânând în întuneric pentru câteva zeci de secunde. "Impactul s-a auzit din Piaţa Unirii. Am sărit de la masă şi am fugit până la locul accidentului. Un echipaj SMURD era deja la locul accidentului. Medicii i-au acrodat primul ajutor persoanei care a sărit din maşină şi care părea rănită destul de grav., având în vedere că s-a lovit de stâlp. Sunt şmecheri de Timişoara. E plin de tot felul de indivizi care te împiedică să faci fofografii", a declarat unul dintre martori.

Mai multe echipaje de poliţie au sosit în zonă, precum şi echipaje de pompieri de la Descarcerare.

DACĂ AI FĂCUT POZE SAU ÎNREGISTRĂRI VIDEO LA LOCUL ACCIDENTULUI LE POŢI TRIMITE LA timisoara@adevarul.ro

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite