Scafandrii de la ISU Banat au găsit trupul tânărului luat de râul Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inundații în Banat
Inundații în Banat

Florin Matei a fost luat de ape în timpul inudațiilor de la începutul săptămânii. Corpul acestuia a fost descoperit în această după masă de scafandri de la ISU Banat, în zona Mănăștiur

Timp de trei zile, scafandrii de la ISU Banat au căutat după bărbatul care a dispărut în timpul inudațiilor care au lovit estul județului Timiș. Florin Matei, în vârsă de 30 de ani, originar din Begheiul Mic, a fost luat de ape în diminineața zilei de luni, în timp ce mergea cu bicicleta, spre satul Bichigi.

Scafandrii din Timișoara au descoperit corpul tânărului între Răchita și Mănăștiur, la doi kilometri de locul unde s-a înecat, prins într-o creangă, la un metru de mal. Apa a scăzut și i-a ieșit la iveală mâna.

Pompierii de la ISU Banat susțin că tânărul a încercat să treverseze râul Bega, cu bicicleta, într-un loc unde apa a crescut foarte mult după ploile putenice. În mod normal, râul Bega se poate traversa pe jos, în aceea zonă. Bicicleta a fost descoperită la un kilometru de locul unde tânărul a intrat în apă.



GALERIE FOTO

Satul Fărășești este izolat: 230 de locuitori nu au curent electric GALERIE FOTO

Fărăşeşti nu mai este izolat de lume: primele utilaje mari au pătruns în sat

Râul Bega a făcut ravagii în Mănăstirea “Izvorul Miron” de la Românești

Inundații în Banat
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite