Fărăşeşti nu mai este izolat de lume: primele utilaje mari au pătruns în sat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inundații în Banat
Inundații în Banat

În această dimineaţă, echipele de muncitori care lucrează la drumul spre Fărăşeşti au reuşit să intre în sat cu camioane mari.Cei de la ISU Banat sunt în căutarea unei persoane care a fost dată dispărută

Satul Fărășești este izolat: 230 de locuitori nu au curent electric GALERIE FOTO

Cei de la ISU Banat susţin că deşi drumul este încă acoperit de apă pe o porţiune de doi kilometri, camioane de diminensiuni mari au putut ajunge în Fărăşeşti, care nu mai este izolat complet.



GALERIE FOTO

Aseară, încă nu se putea intra în sat pentru că porţiunhea de drum sub apă era prea mare. Vestea bună este că satul nu mai este izolat, pentru că în aceasă dimineaţă, mai multe utilaje mai mari au reuşit să traverseze drumul. Nu sunt probleme în sat, doar că oamenii sunt agitaţi”, a declarat Sindia Vlaia, purtătorul de cuvânt ISU Banat.

Pompierii de la ISU Banat se află în zonă cu o barcă pneumatică şi caută persoana care este dată dispărută. „Avem patru cadre care caută de-a lungul albiei Begăi”, a mai spus Sindia Vlaia.

Reprezentanţii Prefecturii judeţului Timiş fac evaluări la faţa locului şi caută soluţii pentru a putea repara drumul spre Fărăşeşti, care era în construcţie pe bani din fonduri de la Uniunea Europeană. „Este o situaţie nemaiîntâlnită. La banii europeni există proceduri, trebuie să vedem care sunt acestea în astfel de cazuri. Alături de cei de la APDRP facem evalurăile pentru a vedea care sunt pierderile în urma viiturii. E bine că Fărăşeşti nu mai este izolat complet, chiar dacă se poate intra greu”, a spus Eugen Dogariu, prefectul judeţului Timiş.

Inundații în Banat
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite