„Regele asfaltului" din Banat răspunde acuzaţiilor lansate de primarul Timişoarei: "Nu am falsificat niciodată semnături"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgică Cornu
Georgică Cornu

Georgică Cornu, preşedintele grupului de firme Izometal-Confort, a trimis o scrisoare deschisă primarului Gheorghe Ciuhandu, la acuzaţiile de fals în înscrisuri oficiale.

Georgică Cornu susţine că toate acuzaţiile sunt nefondate, iar la baza acestui conflict stă de fapt un proces aflat pe rol la Tribunalul Timiş. Cornu a pus la dispoziţie copia procesului verbal de recepţie a lucrării de modernizare a bulevardului Liviu Rebreanu, precum şi copii ale documentelor din procesul aflat pe rol la instanţele judecătoreşti.

Sunt consternat de atacurile agresive concentrate de dumneavostră şi funcţionarii publici din primăria timişoarei, la adresa mea şi a companiilor pe care le patronez. Ultimul este conferinţa de presă din data de 10.01.2012, în cadrul căreia m-aţi acuzat de falsificarea semnăturii şi a ştampilei într-un act oficial.

Deoarecere în ziua în care aţi organizat conferinţa de presă nu mă aflam în localitate, nu am putut susţine un punct de vedere pertinent la întrebările venite telefonic din partea presei, motiv pentru care formulez prezenta adresă şi vă comunic faptul că în cursul zilei de 11.01.2012 am realizat o anchetă internă în rândul angajaţilor SC Confort SA pentru a verifica acuzaţiile care mi se aduc”, transmite Georgică Cornu.

Omul de afaceri susţine că s-a desplasat personal pe lucrarea executată de SC Confort SA pe bulevardul Liviu Rebreanu, Calea Şagului, şi a constatat că acest bulevard cât şi trotuarele aferente acestuia sunt într-o stare foarte bună.

Vă informez că toate reparaţiile pe perioada de garanţie au fost executate la timp în condiţiile în care proiectul iniţial prevedea pe acest tronson un trafic uşor. Iar în realitatea circulau autovehicule de tonaj mare. În concluzie, acestă lucrare a fost bine executată, fapt care este dovedit de procesul verbal de recepţie încheiat la data de 22.08.2008, semnat şi de dumneavoastră”, a spus Cornu în scrisoare.

Fals cu Ciuhandu pentru Cornu - „regele asfaltului“

Semnătura primarului din Timişoara, falsificată din nou. Beneficiar: "regele asfaltului" din Banat

Falsurile comise pentru „regele asfaltului” din Banat, muşamalizate de cei mai importanţi primari din Vestul ţării

Atac la primar

Acesta a transmit în copie şi recursul formulat în dosarul nr. 6063/30/2009, aflat pe rolul Tribunalului Timiş, recurs care a fost admis de către instanţa de judecată în data de 2.11.2011.  „Aşadar, în acest dosar instanţa a dispus admiterea recursului formulat de pârâta CS Confort SA împotriva sentinţei civile nr. 1654/15.12.2010 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosarul nr.6063/30/2009, cu casarea sentinţei atacate şi cu trimiterea cauzei spre rejudecare. Consider că soluţia dată prin sentinţa emisă de prima instanţă a fost un abuz ca rezultat al intervenţiilor dumneavoastră care nu au triumfat în cele din urmă”, a precizat Georgică Cornu.

„Regele asfaltului” îl atacă dur pe primarul Gheorghe Ciuhandu: „Lipsa performanţei dumneavostră în cadrul primăriei, orgoliul care vă caracterizează, lipsa apariţiilor în presă cât şi dorinţa de a vă promova imaginea având în vedere apropierea alegerilor v-au determinat să recurgeţi la asemenea mijloace”, a mai transmis Cornu.

Preşedintele grupului de firme Izometal-Confort a depus o copie a documentului la care s-a făcut referire la conferinţa de presă şi cere primarului să îi comunice dacă acel act este un fals. „În cazul în care aceste semnături sunt false şi nu vă aparţin vă rog să vă adresaţi instanţelor de judecată pentru atragerea răspunderii celor vinovaţi... Din discuţiile purtate cu angajaţii societăţii pe care o conduc, acest document a fost emis şi comunicat de către Primăria Timişoara în copie... Vă asigur că nu am acces la documentele emise de Primăria Timişoara şi nu am falsificat niciodată semnătura dumneavosatră sau a altor persoane”, a mai încheiat Cornu.


Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite