Semnătura primarului din Timişoara, falsificată din nou. Beneficiar: "regele asfaltului" din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara stă pe o adevărată „bombă” cu ceas după ce s-a descoperit că semnătura primarului Gheorghe Ciuhandu a fost falsificată, din nou. Semnătura edilului mai fusese falsificată şi de trupa baştanului Cârpaci care a luat terenuri ale primăriei cu acte false.

UPDATE: Contactat telefonic, Georgică Cornu a spus că nu ştie nimic despre acest scandal în care este implicată firma sa. „Nu mă ocup de nimic la licitaţii. Nu am avut experienţe de acest gen în trecut. O să verific la firmă să văd despre ce este vorba şi o să prezint un punct de vedere”, a declarat Georgică Cornu.

Citeşte şi:

Şefii din Primăria Timişoara sunt fideli metodei care a ajutat mafia imobiliară. Vezi despre ce metodă e vorba!

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a dezvăluit astăzi,  în cadrul unei conferinţe de presă, că semnătura sa a fost falsificată într-un document care avantajează firma milionarului Georgică Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat.

Au cerut un punct de vedere

Concret, firma deţinută de Cornu, SC Confort SA, a fost implicată într-o licitaţie pentru un proiect de infrastructură la Arad. Pentru că lucrarea este similară, lucrării pe care Confort a executat-o la Timişoara, pe bulevardul Liviu Rebreanu, Primăria Arad a solicitat Primăriei Timişoara o referinţă cu privire la lucrarea de pe bulevardul Liviu Rebreanu. Culmea, proiectul pentru care s-a cerut o referinţă, a fost unul cu probleme, primăria refuzând să semneze recepţia lucrării. „Pe rolul instanţei este chiar şi un proces în acest sens”, a spus primarul Gheorghe Ciuhandu.

„Este un fals”

Astfel, angajaţii Primăriei Timişoara nu le-a oferit omologilor de la Arad nicio referinţă. Cu toate acestea, primarul Gheorghe Ciuhandu s-a trezit pe masă cu un document în care apare semnătura lui, act în care se arată că lucrarea executată la Timişoara este de foarte bună calitate. „Este un fals. Am efectuat o anchetă internă şi un astfel de document nu a plecat din primărie. Le-am sesizat celor de la Primăria Arad să sesizeze organele competente”, a spus primarul Gheorghe Ciuhandu.

Georgică Cornu nu a putut fi contactat până la această oră pentru a exprima un punct de vedere. Vom reveni cu amănunte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite