Procurorii DIICOT au comis-o în cazul iubitei lui Ilie Năstase: înregistrări despre WC-ul de la salon, în dosarul de trafic de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai şifonaţi din scandalul interceptărilor cu Brigitte Sfăt într-un dosar de contrabandă au ieşit procurorii DIICOT. Aceştia au ataşat la dosar interceptările, chiar dacă nu au legătură cu dosarul, pentru a nu fi acuzaţi că o protejează pe Brigitte. Acum, se pare că decizia nu a fost cea mai inspirată.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Viaţa incredibilă de telenovelă a amantei milionarului Ilie Năstase

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

Vedeta Playboy Brigitte Sfăt se războieşte cu soţul interlop pentru custodia copilului

Zilele trecute siteul de ştiri pressalert.ro a publicat o informaţie potrivit căreia iubita lui Ilie Năstase a fost înregistrată într-un dosar de contrabandă. Potrivit sursei citate, Brigitte a sunat-o pe Roxana Cârstea, soţia unui suspect de contrabandă, zis „Gigi Olteanu”. În înregistrări, Brigitte o întreabă pe femeie de Gigi şi îi spune:„i-am lăsat nişte bani acolo (n.a. la salonul de coafură pe care îl deţine), pentru sârbi, ştii,  pentru alea?!”. Interceptările au făcut deliciul presei, iar Brigitte Sfăt a organizat astăzi o conferinţă de presă pentru a-şi prezenta punctual de vedere. Iubita lui Nasty susţine că se referea la banii pe care trebuia să îi plătească unor sârbi pentru lucrările la salonul de înfrumuseţare pe care îl deţine. „Aveam de făcut nişte lucrări şi nu găseam pe nimeni să mi le facă. El (n.a. Gigi) lucra la casă şi avea nişte muncitori, care erau sârbi. L-am rugat să-mi aducă doi băieţi să îmi pună tapetul într-o încăpere, să monteze o uşă şi să compartimenteze WC-ul. Atâta tot”, a spus Brigitte.



Înregistrări autentice ataşate dosarului de contrabandă

Chiar dacă Brigitte nu se prea ştie cu legea, avocata acesteia, care îi este şi prietenă, Tripona Murgu, susţine că înregistrările sunt autentice, sunt la dosar, dar nu au nicio legătură cu cauza şi nu ar fi avut ce să caute în dosar. Inclusiv şeful DIICOT Timişoara, Mircea Andreş, admite că înregistrările nu au legătură cu  dosarul de contrabandă, dar au fost ataşate la dosar pentru a elimina orice suspiciune de protecţie a iubitei lui Năstase. „Discuţiile nu sunt relevante pentru cauza respectivă şi nu ar fi trebuit să fie la dosar, dar procurorii le-au pus pentru a nu se interpreta că le-am ascuns. Dacă au fost autorizate, le-am pus pentru ca dacă se afla de ele, mai târziu, să nu fie discuţii că le-am ascuns”, a spus Mircea Andreş. Brigitte Sfăt nu vrea să se pună rău cu procurorii şi a spus că nu are ce să le reproşeze, singurul responsabil fiind jurnalistul care le-a publicat.

image
Fotomodelul Playboy Brighite Sfăt a ieşit din închisoare

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU BRIGITTE SFĂT

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite