Poştaş tâlhărit de 40.000 de lei în Timişoara: banii erau pentru pensionari şi şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poştaş a fost tâlhărit azi, la orele amiezii, în timp ce se îndrepta spre bulevardul Constantin Brâncoveanu din Timişoara. El transporta 40.000 de lei în geanta de pe bicicletă, care i-a fost smulsă de doi tineri, care l-au depăşit cu un scuter.

Poliţiştii incompetenţi apără cu sfaturi poştaşii-puşculiţă vânaţi de hoţi

Poştaşul a rămas fără banii de pensii şi de ajutoarele de şomaj pe care trebuia să le distribuie azi. Tinerii l-au urmări cu scuterul şi într-un moment de neatenţie al poştaşului au reuşit să-i smulgă geanta şi să se facă nevăzuţi.

Poştaşii sunt vânaţi pentru banii de pensii


O femeie de 43 de ani, din Făget, a fost tâlhărită, în 26 octombrie 2009, în timp ce împărţea banii de pensii. Ea fost atacată de doi indivizi, care i-au smuls geanta în care se aflau 16.000 de lei.

O altă femeie, de 42 de ani, a fost atacată la începutul lui octombrie, în Timişoara, în zona Soarelui. Poştăriţa a fost încolţită de doi indivizi, care i-au smuls geanta şi au dispărut cu 40.000 de lei. Femeia ţinea banii în geanta de pe bicicletă.

O altă poştăriţă a fost tâlhărită în martie 2009, de 80.000 de lei, în Calea Circumvalaţiunii.

Încă doi poştaşi au fost tâlhăriţi în Timişoara în 2008. Unul a fost atacat pe strada Lidia, în martie 2008, iar tâlharii i-au furat geanta cu bani. Al doilea poştaş a fost bătut pe strada Eneas, în august 2008, iar hoţii au plecat cu 58.000 de lei.

Timişoara: Poştăriţă tâlhărită de 80.000 de lei, premiată pentru bătaia cu hoţii eliberaţi de poliţişti

Timişoara: Poştăriţă tâlhărită de 40.000 de lei la periferia Timişoarei

Bătaie de joc:poşta se transformă în bancă, iar timişenii îşi roagă moartea la cozi infernale

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite