Timişoara: Poştăriţă tâlhărită de 80.000 de lei, premiată pentru bătaia cu hoţii eliberaţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Poştăriţă tâlhărită de 80.000 de lei, premiată pentru bătaia cu hoţii eliberaţi de poliţişti
Timişoara: Poştăriţă tâlhărită de 80.000 de lei, premiată pentru bătaia cu hoţii eliberaţi de poliţişti

Victima, Maricia Micu, care lucrează la Poştă de peste 32 de ani,  a fost răsplătită cu 1.000 lei pentru că s-a bătut cu tâlharii.

Conducătorii Poştei au decis, astăzi, să o răsplătească pe Maricica Micu, cu 1.000 de lei, pentru fidelitatea ei, după ce s-a bătut cu tâlharii care i-au furat geanta cu 80.000 de lei. Femeia a fost atacată în miezul zilei, în 23 martie, într-un bloc de pe Strada Circumvalaţiunii.

„Am fost lovită în cap în timp ce mă băteam cu ei, după care mi-am pierdut cunoştiinţa. Am avut dublă fractură la braţ, pentru că nu voriam să dau drumul la geantă”, a spus Maricica Micu.

Tâlharii, mai competenţi decât poliţiştii

După ce i-au smuls geanta cu bani, unul dintre tâlhari a lovit-o cu piciorul în cap, iar urma pantofului a rămas pe faţa femei timp de o zi. Poliţiştii timişoreni şi-au dovedit din plin incompetenţa, pentru că tâlharii au fost eliberaţi, deşi geanta plină cu bani a fost găsită într-un apartamentul în care locuiau suspecţii, pe strada Crişan.

Poliţiştii nu au găsit banii pentru că au fost profesionişti, ci pentru că sistemul GPS cu care e dotat fiecare poştaş ca să fie supravegheat pe traseu, se afla în geanta furată.

„Poliţiştii nu au găsit geanta în apartament, însă au avut noroc, că mie mi-a sunat telefonul mobil, aflat în geantă. Poliţiştii nu au arestat pe nimeni din lipsă de probe”, a declarat şocată Maricica Micu. Reprezentanţii Poliţiei Timiş susţin că i-au eliberat pe suspecţi pentru că nu au reuşit să obţină o confesiune de la cei cinci bărbaţi aflaţi în apartament. „Ei au fost eliberaţi, însă cazul este încă în cercetare”, a declarat inspectorul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. 

Poştaşi jefuiţi de 120.000 de lei

Alţi doi poştaşi timişoreni au fost tâlhăriţi anul trecut, în timpul zilei, iar poliţiştii nu au reuşit să dea de urma agresorilor şi nici să recupereze banii. Primul dintre ei a fost atacat pe strada Lidia, în martie 2008, iar tâlharii i-au luat geanta cu 64.000 de lei. Cel de-al doilea poştaş a fost bătut pe strada Eneas, în august 2008, iar hoţii au plecat cu  58.000 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite