Maşina de poliţie cu noile radare, parcată ilegal pentru o pungă de popcorn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean a transmis pe adresa redacţiei timisoara@adevarul.ro o fotografie în care a surprins în staţia de autobuz de lângă catedrală o maşină de poliţie parcată ilegal. Bărbatul susţine că poliţiştii au parcat dumincă în staţia de autobuz pentru o pungă de popcorn.

Noul Logan de Poliţie, care este dotat cu noile echipamente radar a fost surprins duminică parcat în staţia de autobuz de lângă catedrală. „Cei de la Rutieră opresc după cum vor pentru o pungă de popcorn”, a spus timişoreanul care a fotografiat maşina oamenilor legii. Şeful Poliţiei Rutiere, Florin Bolbos a spus că va analiza situaţia pentru a vedea dacă se impun măsuri împotriva poliţiştilor care au parcat ilegal. 


În ultima perioadă ne-au fost transmise tot mai multe imagini cu cei care trebuie să vegheze asupra respectării legii în timp ce încalcă grosolan regulile. Nu mai departe de săptămâna trecută, maşina poliţiştilor de la Secţia 1 a fost surprinsă parcată ilegal pe trotuar în centrul oraşului. Speriat că este filmat, poliţistul de la volan a vrut să dispară în viteză şi era cât pe ce să lovească o altă maşină.



Înjurături ca la uşa cortului

Un grup de tineri a intrat în conflict deschis cu un echipaj de poliţie, după ce agenţii i-au înjurat ca la uşa cortului. Supăraţi, tinerii i-au urmărit pe agenţi prin tot oraşul şi i-au surprins cum parchează ilegal şi cum întorc prin loc nepermis.



Şeful Poliţiei Timiş a parcat ilegal

Nici şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Gheorghe Popescu, nu a scăpat de bliţurile aparetelor foto. Comisarul-şef a fost surprins în timp ce a parcat maşina personală ilegal. Şeful Poliţiei a fost amendat ulterior de subalternii săi de la Rutieră.



Maşina de la Ridicări, parcată pe spaţiul verde


Nici colegii poliţiştilor rutieri de la Serviciul de Ridicări nu sunt mai buni. Platforma care ridică maşinile parcate ilegal în oraş a fost fotografiată în timp ce era parcată pe spaţiul verde, sfidând orice regulă a bunului-simţ. În loc să ia măsuri, şeful Administraţiei Domeniului Public, Liviu Barbu, se revoltă pe cei care fotografiază maşinile ADP parcate ilegal.




image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite