Ipostază inedită pentru Lepa Brena: s-a relaxat la pescuit FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lepa Brena, renumita cântăreaţă care va concerta la Timişoara peste două săptămâni, s-a lăudat pe twitter cu o captură impresionantă de crap

În aşteptarea concertului de la Timişoara, care va avea loc pe stadionul “Dan Păltinişanu”, în data de 15 iunie, Lepa Brena s-a relaxează la pescuit. Renumita cântăreaţă a petrecut week-endul pe malul lacului Mika Alas din apropiere de Belgrad, alături de soţul ei, Boba Zivojinovici şi copii Ştefan şi Viktor.

Lepa Brena a postat pe twitter poze cu captura de crap, cu mesajul: „Am descoperit secretul pentru liniştea sufiletului şi a minţii. Îmi place la pescuit de crap. E foarte relaxant”. 



Lepa Brena revine la Timişoara după 28 de ani, pentru un concert care se anunţă unul spectaculos. Bănăţenii pot cumpăra bilete la concertul cu Lepa Brena la punctul de vânzare deschis la stadionul „Dan Păltinişanu”. Tichetele pentru concert sunt disponibile la preţuri diferite, în funcţie de categorie şi locuri, între 150 lei, 100 lei şi 80 lei. Ele pot fi comandate şi online prin www.eventim.ro și www.vreaubilet.ro.

image

Citiți și:

Lepa Brena, la Timișoara după 28 de ani: "Am plâns de emoții când am intrat în România"

Lepa Brena a inspectat stadionul pe care a fost ovaționată de 50.000 de oameni GALERIE FOTO

Lepa Brena se întoarce după 28 de ani la Timișoara


Legenda Lepa Brena și fenomenul de manelizare în România FOTO-VIDEO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite