Lepa Brena, la Timișoara după 28 de ani: "Am plâns de emoții când am intrat în România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lepa Brena a oferit autografe fanilor din Timișoara
Lepa Brena a oferit autografe fanilor din Timișoara

Lepa Brena a sosit astăzi la Timișoara pentru a promova marele concert care este programat pe 15 iunie, pe stadionul “Dan Păltinișanu”.

Cea mai bine vândută artistă din Balcani a fost emoționată la revenirea în orașul unde a susținut, în urmă cu 28 de ani, unul din cele mai importante concerte din carieră. În 1984, pe fosta arenă “1 mai”, Lepa Brena a cântat în fața a peste 50.000 de oameni.

Când am trecut granița am început să plâng. Mi-am amintit de acel an 1984, de tot ce s-a întâmplat atunci. A fost unul din cele mai extraordinare și cele mai emoționante concerte din carieră, pe care nu am cum să uit vreodată. Sper că în iunie să fie la fel de frumos”, a declarat Lepa Brena. 

Artista din Serbia și-a adus aminte de primirea făcută de autoritățile comuniste, dar și de cadourile cu care a plecat din România. De-a lungul anilor a existat o legendă la Timișoara, despre o haină de blană, primită cadou, pe care diva ar fi trebuit să o lase la vamă. Artista a făcut lumină în acest caz:

Nu mi-au confiscat geaca de bală. Pot să vă spun că o am și acum și este una din cele mai frumoase haine din garderoba mea. Îmi aduc aminte de cu drag toate cadourile primite. Spre exemplu, am păstrat ca dar sticla de Coca-Cola, pe care am primit-o la hotel”, a mai spus Lepa Brena.

Citește mâine un amplu reportaj despre vizita Lepei Brena la Timișoara


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite