FOTO+VIDEO Jaf de 17.000 de lei la casa de pariuri Mozzart din Timişoara: pistolarul le-a închis pe angajate în baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub ameninţarea unei arme, hoţul a sechestrat angajatele caseI de pariuri. Firma a fost prădată în doar câteva minute, iar hoţul a dispărut cu încasările de pe întreg weekendul.

Citeşte şi:

Enigma jafului de la bancomatul din Deva a fost elucidată în urma analizei imaginilor video

Iaşi: Jaf armat în zona Gării

Hoţul nu s-a chinuit să poarte o cagulă. A intrat în această dimineaţă într-o casă de pariuri situată pe bulevardul Simion Bărnuţiu la doar câteva minute de la deschidere. A scos un pistol dintr-un buzunar, l-a îndreptat spre cele două angajate care se aflau în local şi le-a forţat să intre în baie, unde le-a şi închis. În timp ce femeile erau sechestrate în toaletă, bărbatul a luat încasările de peste weekend, în valoare de 17.000 de lei şi dus a fost.

Angajatele au ieşit din baie prin demontarea încuietorii şi pe urmă au sunat la poliţie. „Şocată de cele întâmplate, una dintre angajate a ajuns la spital, dar nu este rănită.

Până la această oră se ştie că individul are 25 de ani şi 1,80 metri înălţime. În momentul jafului purta haine închise la culoare, iar chipul îi era parţial acoperit de o şapcă", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite