Iaşi: Suspectul în jaful de la Gară: „Nu-mi amintesc ce s-a întâmplat!“ (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a dat buzna azi-noapte într-un local din Iaşi, înarmat cu un pistol-brichetă, pentru a o jefui pe barmaniţă. 

14.15 Bogdan Iftode: „E posibil să fi săvârşit fapta. Nu-mi amintesc pentru că eram într-o stare de ebrietate avansată“, le-a spus ieşeanul procurorilor. Totodată, acesta a mai precizat la Parchet că, dacă într-adevăr el a fost autorul jafului, regretă acest lucru. „Clientul meu spune că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat. Vom vedea la instanţă dacă îşi va aduce aminte“, a spus avocatul Carmen Codreanu, apărătorul acestuia.

În ceea ce priveşte fesul tip cagulă găsit de poliţişti în buzunarul hainei, Iftode a precizat că îl ţinea pentru a-l folosi la muncă, în iarnă.

UPDATE: 13.45: Bogdan Teodor Iftode de 27 de ani din comuna Şipote a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru a fi audiat. Procurorii vor decide dacă îi vor face propunere de arestare preventivă.Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Bărbatul mai are antecedente penale şi a fost cercetat de pentru conducere fără permis şi furt în două societăţi din Iaşi.

Citeşte şi:

Iaşi: Tentativă de jaf armat la o casă de schimb valutar

Iaşi: Pistolarul-brichetă s-ar putea juca după gratii

Iaşi: Controlor de bilete ameninţat cu pistolul la tâmplă într-un autobuz plin cu oameni

Poliţişti şi agenţi de pază au fost puşi pe jar azi-noapte, de un bărbat care a jefuit un local de pe strada Străpungerii Silvestru, din zona Gării.

Individul a ameninţat-o pe angajata localului cu un pistol tip brichetă şi i-a cerut încasările. Speriată, femeia i-a dat 340 de lei din casierie, însă a găsit puterea să apese butonul de panică.

În câteva minute, la bar au apărut atât poliţiştii, cât şi agenţii de pază. Aceştia au reuşit să pună mâna pe individ. Poliţiştii l-au percheziţinat şi au găsit bricheta, o pereche de mănuşi chirurgicale, un fes cagulă, trei fiole de insecticid, precum şi cei 340 de lei.

Vom reveni cu amănunte. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite