Iaşi: Controlor de bilete ameninţat cu pistolul la tâmplă într-un autobuz plin cu oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc, marţi, în jurul prânzului, într-un autobuz care circula pe traseul 46, între cartierele Păcurari - Bucium din Iaşi. Pistolul cu care a fost ameninţat controlorul este o brichetă.

Ora 19.50: Poliţiştii au emis un mandat de arestare pe numele lui Ioan Ciprian Agafiţei (29 ani), care va fi reţinut timp de 24 de ore sub acuzaţie de ameninţare şi ultraj.

image



Ora 15.50
Poliţiştii susţin că pistolul cu care a fost ameninţat controlul era de fapt o brichetă. "Era un pistol care imita un Makarov, însă era de fapt o brichetă. Poliţiştii audiază mai multe persoane şi în cauză va fi întocmit dosar penal pentru ameninţare şi ultraj", a precizat subinspector Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei ieşene.

Ora 14.30
Jandarmii ieşeni au ridicat doi tineri, dintre care unul este suspect că ar fi ameninţat cu pistolul un controlor de autobuz.

Conform informaţiilor reprezentanţilor Jandarmeriei Iaşi, controlorul ar fi prins un călător care nu avea bilet. „Acesta a sunat nişte prieteni, care au sosit în grabă cu un Volkswagen Touareg şi au blocat autobuzul în trafic, după care au urcat în mijlocul de transport în comun”, a spus Mihai Cojocariu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Iaşi.

„Unul dintre ei a scos un pistol, l-a armat şi l-a pus la tâmpla controlorului pentru a-i da drumul prietenului prins fără bilet”, a precizat Adrian Mihai, purtător de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iaşi.

După ce şi-au eliberat prietenul, indivizii au plecat în trombă, dar maşina lor a fost identificată în scurt timp pe bulevardul Tudor Vladimirescu. După ce au filat maşina, jandarmii au arestat trei persoane.

Vom reveni cu amănunte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite