Enigma jafului de la bancomat a fost elucidată în urma analizei imaginilor video

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Analiza imaginilor video a elucidat misterul “tentativei de jaf” de la bancomatul unei sucursale bancare din Deva. Alarma de la sediul OTP Bank, care a pus pe jar poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi Jandarmeria, a fost declanşată de un client care a bruscat bancomatul.

Cauza declanşării alarmei la sediul băncii OTP din Deva a fost elucidată, astăzi, de poliţiştii din cadrul serviciului Investigaţii Criminale, după vizionarea înregistrărilor video. Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara, imaginile video au arătat cum un bărbat intră în incinta băncii şi introduce un card în bancomat. “Nemulţumit de faptul că bancomatul nu acceptaă cardul, bărbatul, identificat în cursul acestei dimineţi, a bruscat aparatul. Imediat s-a declanşat alarma, ceea ce l-a speriat pe client, care a luat-o la fugă”, a declarat Bogdan Niţu.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!



Cristian Horvat , şeful Serviciului Investigaţii Criminale, a adăugat că asupra clientului băncii, în vârstă de 35 de ani din Deva, nu s-a luat nicio măsură. “Tânărul nu a vrut să facă altceva decât să-şi scoată banii de pe card. De altfel, am bănuit, încă de aseară, că nu a fost o tentativă de jaf. Şi asta pentru că bancomatul a fost forţat în partea superioară, fără să fi existat urme de forţare a zonei în care se află casetele cu valori”, a declarat Horvat.

Reprezentanţii băncii au verificat banii existenţi în aparat şi au confirmat că nu lipseşte niciun leu.

Cu toate acestea, gestul bărbatului a provocat agitaţie mare pe trotuarul din faţa sediului băncii. Benzi care blocau accesul pe trotuar, jandarmi postaţi în faţa intrării în sediul băncii OTP şi o echipă de poliţişti care studiau cu interes bancomatul aflat în incinta unităţii. Cercetarea la faţa locului a durat mai bine de şase ore, finalizându-se târziu în noapte.

image

Mai citiţi şi:

Iaşi: Jaf armat în zona Gării

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite