GALERIE FOTO Jaf armat cu hoţi mascaţi la o casă de pariuri din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri au jefuit în această noapte o casă de pariuri din Timişoara. Hoţii purtau cagule şi au intrat peste cele două angajate, le-au ameninţat cu un pistol de jucărie, după care au dispărut cu puţin peste 700 de lei din încasări.

Hoţii au pătruns în interiorul casei de pariuri chiar în momentul în care cele două angajate numărau încasările şi se pregăteau să închidă. Femeile au fost ameninţate, iar una dintre angajate a fost bruscată, fiind aruncată la pământ de către atacator. Sub ameninţarea unui pistol ce părea de jucărie, hoţii au reuşit să plece de la faţa locului cu o sumă de aproximativ 700 de lei, aceştia plecând şi cu mărunţiş din casa de marcat.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

Poliţiştii ajunşi la faţa locului le-au găsit pe angajate în stare de şoc, însă acestea nu au avut nevoie de atenţie medicală. În timp ce criminaliştii au strâns probe de la faţa locului, ceilalţi anchetatori s-au axat pe recuperarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Imaginile încă nu au fost vizualizate, fiind nevoie de decodarea lor.

Suspectul jafului de 17.000 de lei din Timişoara a fost lăsat în libertate

FOTO+VIDEO Jaf de 17.000 de lei la casa de pariuri Mozzart din Timişoara: pistolarul le-a închis pe angajate în baie

Localizarea casei de pariuri într-o intersecţie importantă din Timişoara - strada Miresei şi Calea Aradului - îi fac pe poliţişti să creadă că există şanse ca trecătorii să fi observat jaful, astfel că orice informaţie este bine venită.

image

"Indivizii purtau cagule, astfel că nu se poate stabili un portret robot. Impotant este că nimeni nu a fost rănit", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. Angajatele casei de pariuri nu au vrut să facă declaraţii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite