Suspectul jafului de 17.000 de lei din Timişoara a fost lăsat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii nu au reuşit să strângă suficiente probe împotriva atacatorului, Mihai Tiberiu, astfel că acesta e liber, dar nu are voie să părăsească oraşul. Printre probele aduse de poliţişti împotriva suspectului se află un pistol de jucărie ce aparţine nepoţilor bărbatului şi înregistrări video ce arată că el, cu câteva ore înainte de jaf, câştigase 1.000 de lei la ruletă.

Mihai Tiberiu, în vârstă de 22 de ani, a stat în arestul Inspectoratului de Poliţie Timiş doar 24 de ore. Suspectul principal a fost prezentat cu propunerea de arestare preventivă, însă procurorul a decis ca Mihai Tiberiu să fie cercetat în stare de libertate pentru că poliţiştii nu au strâns suficiente probe care să ateste că el ar fi comis atacul la casa de pariuri.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Printre probele prezentate s-a aflat un pistol de jucărie, ce a fost găsit în locuinţa bărbatului asupra nepoţeilor, dar şi o înregistrare video de la casa de pariuri. Mai precis, cu ajutorul imaginilor, oamenii legii au putut stabili că Mihai Tiberiu cunoştea localul. Cu câteva ore înainte de spargere, suspectul câştigase alături de alte persoane 1.000 de lei la ruletă.



Miercuri dimineaţă, Adevărul de seară Timişoara prezenta în premieră faptul că la 48 de ore de la spargere poliţiştii nu reuşiseră să strângă suficiente probe împotriva atacatorului. În plus, în acelaşi articol era precizat că declaraţiile martorilor, modul de operare al bărbatului şi imaginile video strânse nu au putut duce la conturarea unui portret robot clar. Lipsa probelor a dus la cercetarea în libertate a lui Mihai Tiberiu.

"Procurorul a decis măsura preventivă ca suspectul prezentat de poliţişti cu propunerea de arestare preventivă să fie cercetată în libertate, cu obligativitatea să nu părăsească oraşul. S-a apreciat că probatoriul administrat nu este concludent", a spus, pentru Adevărul de seară Timişoara, Ionela Bălan, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

image
image

Luni dimineaţă, un bărbat care nu purta cagulă intra într-o casă de pariuri, închidea angajatele localului într-o toaletă, după care dispărea cu 17.000 de lei din încasările de peste weekend.

FOTO+VIDEO Jaf de 17.000 de lei la casa de pariuri Mozzart din Timişoara: pistolarul le-a închis pe angajate în baie

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite