Interlopul Baderca l-a căutat cu sabia pe un fost şef al Poliţiei Rutiere, transformat în patronul clubului de fiţe Heaven

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clubului Heaven, Dorin Epure, fost şef al Poliţiei Rutiere Timiş, a pierdut un proces cu interlopul Claudiu Baderca, care l-ar fi ameninţat cu moartea. Baderca a fost reclamat că a venit cu sabia în mână, la unul din cluburile lui Epure, pentru „ziua răfuielii". Asta pentru că Baderca a primit interdicţia de a pune piciorul în club, fiind acuzat că a agresat mai mulţi clienţi.

Reuniune după gratii: interlopul Baderca şi „împăratul" Uţu Rohozneanu şi-au împărţit Timişoara cu săbiile şi bâtele de baseball

Interlopul Claudiu Baderca, de 37 de ani, care s-a predat zilele trecute la Poliţie, urmândă să facă şapte ani de închisoare pentru lipsire de libertate, a fost acuzat că l-ar fi ameninţat pe Dorin Epure, fostul şef al Poliţiei Rutiere. CITEŞTE AICI cum anchetează DNA o afacere de la Heaven Studio, cel mai mare club de fiţe din Banat

Căutat cu sabia pentru că i-a interzis lui Baderca să intre în club

Epure, transformat în patron de cluburi de fiţe, a deţinut clubul Zambara, aflat în centrul Timişoarei, la Bastion. Claudiu Baderca a fost acuzat că a venit înarmat cu o sabie de un metru la Zamabara, în decembrie 2005, câutându-l pe Dorin Epure, pentru că „a venit ziua răfuielii", după cum afirmă martorii.

Interlopul Baderca s-a predat la sediul Poliţiei Timiş ca să facă şapte ani de puşcărie

Baderca a împrumutat un sfert de milion de euro unui italian

Dorin Epure nu se afla în club, însă a depus plângere pentru insultă şi calomnie împotriva lui Baderca, acuzându-l pe acesta că l-a denigrat şi i-a stricat imaginea în Timişoara, fiind nevoit să meagă însoţit de bodyguarzi prin oraş, după ameninţările primite de la Baderca.

Epure a pierdut procesul pentru că "ameninţare nu e de natură să alarmeze"

Epure susţine că Baderca era însetat de răzbunare, deoarece patronul de la Zambara i-a interzis interlopului să mai calce prin club, deoarece Baderca ar fi agresat în  repetate rânduri mai mulţi clienţi. 

Teroarea ameninţărilor cu moartea: martori hărţuiţi ca să nu depună mărturie împotriva clanului consilierului-interlop Lucian Torj

După un proces care a durat un an şi jumătate, Dorin Epure, care susţine că a fost ameninţat cu moartea, a pierdut procesul atât la Judecătoria Timişoara, cât şi recursul de la Tribunalul Timiş. În plus, judecătorii l-au condamnat pe Epure să-i plătească 3.300 de lei lui Baderca, cheltuieli judiciare. Baderca nu a fost condamnat, pentru că potrivit judecătorilor: „instanţa apreciază că nu sunt întemeiate pretenţiile părţii vătămate Dorin Epure, fapta de ameninţare nefiind de natură să alarmeze".

COMENTEAZĂ: CARE TRUPE DE INTERLOPI ÎŞI ÎMPART TIMIŞOARA ÎN PREZENT ŞI CARE DINTRE CARTIERE SUNT CONTROLATE DE FIECARE TRUPĂ?

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite