Reuniune după gratii: interlopul Baderca şi „împăratul" Uţu Rohozneanu şi-au împărţit Timişoara cu săbiile şi bâtele de baseball

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uţu Rohozneanu, poreclit „Împăratul“,  a condus o grupare formată din 35 de interlopi
Uţu Rohozneanu, poreclit „Împăratul“, a condus o grupare formată din 35 de interlopi

Interlopul timişorean Claudiu Baderca, de 37 de ani, care s-a predat zilele trecut poliţiştilor împarte un trecut „de arme" cu interlopul arădean Uţu Rohonzeanu, aflat tot după gratii, pentru bătăi, şantaje şi recuperări de bani. Cei doi au ajuns după gratii în aceeaşi perioadă, după ce au purtat o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru acapararea Timişoarei în urmă cu zece ani.

Interlopul Baderca s-a predat la sediul Poliţiei Timiş ca să facă şapte ani de puşcărie

EXCLUSIV/Interlopii, ajutaţi de justiţie să scape de martorii incomozi

Uţu Rohozneanu a încercat întotdeuna să devină un lider important în lumea interlopă de pe Bega, lovindu-se în urmă cu zece ani de trupa lui Baderca. Acum ambii au ajuns după gratii. Rohozneanu pentru şantaj la Arad, iar Baderca pentru lipsire de liberate, fiind condamnat de Judecătoria Deva.

Bătăi pentru cucerirea Timişoarei

Înfruntările dintre trupele celor doi erau la ordinea zilei în urmă cu zece ani. În martie 2002, Rohozneanu i-a trimis pe amicii săi la Timişoara, pentru a rezolva un conflict cu banda adversă, condusă de Claudiu Baderca. Înarmati cu pari, săbii şi cuţite, tinerii au dat navălă n barul Gulliver din Complexul Studenţesc. Scandalul s-a soldat cu răniţi în ambele trupe, bătălia fiind întreruptă de mascaţii Poliţiei Timiş. Câţiva protagonişti ai bătăii au reuşit să fugă spre Arad, însă au fost interceptaţi pe drum de echipajele de poliţie.

Rivalitate între Timişoara şi Arad
Pe câmpul de bătălie, poliţiştii au descoperit şi mai multe doze de cocaină. Procurorii au trimis atunci în judecată atât arădeni, cât şi timişeni, ambele trupe fiind afectate de procese. Atunci anchetatorii au avut interceptări telefonice ale membrilor trupei lui Uţu care plănuia să deschidă mai multe fronturi în războiul său de a cuceri lumea interlopă din Timişoara.

COMENTEAZĂ: CARE TRUPE DE INTERLOPI ÎŞI ÎMPART TIMIŞOARA ÎN PREZENT ŞI CARE DINTRE CARTIERE SUNT CONTROLATE DE FIECARE TRUPĂ?

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite