Frumusețe pe două roți: timișorencele sunt invitate la o tură colorată și veselă cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faptul că mersul pe bicicletă este rețeta unei siluete de invidiat va putea fi confirmat în 24 iunie, când timișorencele vor avea ocazia să-și etaleze ținutele la modă, în cadrul unui eveniment dedicat lor - SkirtBike 2012.

Evenimentul este organizat de Verde pentru Biciclete, în colaborare cu VeloBello, din București. "În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport și au găsit în aceasta un mod de exprimare și chiar un stil de viață", se arată pe site-ul pedaleaza.ro. Organizatorii spun că SkirtBike 2012 va fi o promenadă pe străzile Timișoarei, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă. 

Începe pedalarea de vară. Prima tură ciclistă în natură, cu „Verde pentru biciclete” GALERIE FOTO


Inițiatorii evenimentului le dau întâlnire timișorencelor pe platforma Timco, la ora 10.00, însă ora la care alaiul frumos va porni în plimbare este 11.00. Traseul este Calea Circumvalaiunii, Bd. Regele Ferdinand, Splaiul Tudor Vladimirescu, Bd. Vasile Parvan, Bd. Corneliu Coposu, Splaiul Nistrului, Str. Protopop Meletie Draghici, Str. Andrei Mocioni, Splaiul Nistrului, Bd. Corneliu Coposu, Bd. Vasile Parvan, Splaiul Tudor Vladimirescu.

Timișoara a devenit capitala bicicliștilor din România: peste 12.000 de "înmatriculări" în patru ani FOTO


SkirtBike este singurul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor. La nivel național, SkirtBike s-a desfășurat în acest an în 26 mai 2012 la București și Iași, urmat de Arad în data de 3 iunie, iar in data de 24 iunie evenimentul va avea loc în Timișoara și Sibiu. SkirtBike se dorește a fi o manifestație cu stil și bună-dispoziție, potrivit site-ului pedaleaza.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite